Cum se-alege... amintirea de o căsnicie de 16 ani

Cum se-alege... amintirea de o căsnicie de 16 ani
Evaluaţi acest articol
(4 voturi)

* CRBL. Era cât pe-aci să zic „Cum s-alege praful de o căsnicie”, dar nu poate ajunge pulbere ceea ce au construit doi oameni în 16 ani de mariaj. Chiar dacă fiecare dintre ei apucă pe propriul drum. „Îmi pare rău”, au fost primele cuvinte pe care Cătălin Măruță i le-a spus proaspăt-divorțatului CRBL. „Ar trebui să-ți pară bine!”, a replicat artistul. „Nu-mi pare bine când oamenii se despart!”, a explicat Măruță. „Adevărat, de aia te înțeleg! Dar în cazul nostru ar trebui să-ți pară bine, pentru că a fost o decizie de comun acord”, a subliniat CRBL. Și a lămurit de ce: „Noi suntem și am fost o familie unită. Noi am construit niște lucruri extraordinare împreună. Vezi tu, noi ne-am promis, acum 16 ani, că în momentul în care se va întâmpla să se stingă flacăra aia, să încercăm să o aprindem sau să vedem ce se întâmplă. Și am încercat să facem treaba asta! Dar în momentul în care încerci, faci toate demersurile și vezi că nu mai merge, atunci te pui la masă ca un adult și stai de vorbă de subiect. Am hotărât amândoi de comun acord să facem acest pas. Poate de acasă nu pare așa. Că la noi, de obicei, divorțurile sunt doar despre înșelat, bătăi sau alte lucruri. La noi nu a fost cazul. Noi nu facem parte din șablonul ăsta. Noi am fost doi oameni care am zis: «Bă, decât să ajungem într-o zonă în care să ne batem joc de noi și de familia noastră mai bine comunicăm și luăm o decizie echilibrată»”, a declarat CRBL. Iar rămasul împreună de dragul copiilor nu e deloc o soluție! Ci un sacrificiu care generează traume!

Citit 1336 ori Ultima modificare Vineri, 24 Mai 2024 17:34

Mai multe din această categorie:

1 comentariu

  • postat de marr
    Sâmbătă, 25 Mai 2024 16:43
    86.124.203.***
    Si cu Paparazzi/pozarii care l-au 'surprins' cu tanara domnisoara ...aia cine i-a chemat/anuntat ? Care a fost ideea ?
    Stiau aia fix cand si cu cine o sa coboare , sau dormeau disperati dupa o 'stire' in fata blocului ?
    Sa-i fie de bine , pana la urma e viata lui .
    0
    0

Lasă un comentariu

Utilizatorul este singurul responsabil de conţinutul mesajelor pe care le postează şi îşi asumă toate consecinţele.

ATENTIE: Comentariile nu se publică automat, vor fi moderate. Mesajele care conţin cuvinte obscene, anunţuri publicitare, atacuri la persoană, trivialităţi, jigniri, ameninţări şi cele vulgare, xenofobe sau rasiste sunt interzise de legislaţia în vigoare, iar autorul comentariului îsi asuma eventualele daune, în cazul unor actiuni legale împotriva celor publicate.

Prin comentariul meu sunt implicit de acord cu politica de confidenţialitate conform regulamentului GDPR (General Data Protection Regulation) şi cu Termeni si condițiile de utilizare ale site-ului www.viata-libera.ro