„Oftică-te, Zăvo!”

„Oftică-te, Zăvo!”
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

* Savarina era blondă? „E noapte în Madagascar,/ Întreaga junglă face nani,/ Au adormit hipopotamii,/ Sub vraja lunii de cleştar…”, aşa îmi venea să cânt aseară, uitându-mă la Radu Mazăre, în chiloţi galbeni, cum se leagănă călare pe-o liană, ca un Tarzan uşor cam somalez. Numai ce se schimbă cadrul şi îl văd pe Radu cu buzele unse cu ceva alb de parcă era vopsea. N-apuc să mă dumiresc, să mă conving că-i o banală cremă de protecţie solară, că mă luminează Agentul VIP Cristi Brancu. Cică Mazăre ar fi spus într-o emisiune că „a băgat botul unde nu trebuie”. Brancu a presupus imediat că a fost vorba de o savarină blondă de la PDL. Numai să n-o fi chemat ANI!

* „Oftică-te, Zăvo!” Aşa voiam să-i spun Oanei Zăvoranu, care rupe Facebook-ul în două cu dansurile ei erotice cu vedere directă în chiloţi. În vreme ce Zăvo dansează singură, în jurul camerei web, doar ca să-şi pună clipurile pe net ca o piţi de mâna a doua, Pepe se pregăteşte să danseze organizat şi pentru o cauză nobilă, în ringul de la Pro Tv. Dar Zăvo nu s-a lăsat, şi i-a luat cum s-ar spune faţa, cu o megaştire: o tentativă de viol reclamat în gura mare prin toată presa: „M-am trezit cu un moş libidinos, slinos, cu părul vâlvoi care a început să tragă de mine, de chiloţi şi de sutien”. Violatorul ţipă că nu voia decât să-şi ia banii de chirie, şi că de fapt Oana l-a muşcat de deget: „Cine dracu' o violează pe ea? Poate dracu' de la Gara de Nord”, se apără bărbatul. Cum fiecare a depus plângere la Poliţie, oamenii legi vor trebui să lămurească ce-a fost mai întâi: chiria, tentativa de viol sau muşcătura? 

* Puterea la Butoane. Nu-i zi lăsată de Domnul să nu primesc pe Realitatea o ştire despre şeful clanului Butoane din Giurgiu. Ba că i-a „cinstit” masa şi maneaua senatorul UNPR Cezar Măgureanu, ba că pierde trei case cu care a girat un credit pentru ginerele lu’ domnu’ senator. PDL, ca să nu rămână de căruţă, şi-a tras şi el un „Butoane”. Deputatul Valentin Rusu care şi-a propus să doboare recordul la votat viteză la două mâini. Deocamdată a reuşit 26 de voturi la dublu mixt, într-o şedinţă. Fiecare cu butoanele lui, nu-i aşa? Succesuri!

Citit 4112 ori Ultima modificare Miercuri, 03 Ianuarie 2024 19:11

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.