Badea şi cauciucurile de iarnă

Badea şi cauciucurile de iarnă
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

* Şi le-a luat, dar nu şi le-a montat. „Să stau trei ore la coadă? Să mă închin la statuia cauciucului de iarnă? Aşa, cum face toată România? Nu, mersi. Las’ că le pun la vară, când n-o să mai fie coadă”, a explicat la „În gura presei” incisivul prezentator. Despre eficienţa lor, acelaşi Badea a fost ferm: „Sunt la fel de periculoase ca ˝gip-urile˝. Adică pentru că eşti tare că ai ˝gip˝, aşa o să fii şi mai tare că ai cauciucuri de iarnă. Şi stai să vezi atunci accidente”. Poţi să-l contrazici? Vezi, ştiam eu că nu poţi. Dar de închinat, continuăm să ne închinăm, mama lor de zeci de milioane aruncate pe toane legislative.

* A înnebunit naţia cu vocile. Un’ te uiţi, mai dai peste un concurs de răcnete. Suntem un popor de talentaţi, mai contează titulatura! Să ieşim pe scenă, să ne vadă lumea ce mândri suntem şi ce frumos glăsuim noi. Smiley, Loredana, Moga, toţi au preferinţe, toţi sunt implicaţi într-un  concurs pe care nici nu îl înţeleg şi nici nu fac eforturi în acest sens. De ce vrem musai să descoperim voci? A zis cineva că sunt prea puţine astea actuale? Sau nu au găsit niciun individ care să tacă frumos, mai mare dragul să te uiţi la el, că liniştitor mai este, dragul mamei.

* Ptiu, luaţi un Extraveral, da’ repede, că se termină „Narcisa” şi mă ia cu palpitaţii. Adică, tu, nu mai avem, tu, sex-orgie, sex-virtual, sex-oral, sex-viol, sex-în-trei, sex-pe-covoraş, sex-în-cadă, sex-în-bucătărie, şi astea toate la oră de maximă audienţă?! Tu, să-nnebunesc, cică din noiembrie se termină cu bucuria. Că-s probleme de buget la Antenă, nu v-am zis că investesc ăia în concursurile de vocalize de nu le mai ajunge nici de pachet pentru şcoală?

Citit 1990 ori Ultima modificare Luni, 30 Noiembrie -0001 02:00

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.