Propunere indecentă pentru dr. Bacalbaşa

Propunere indecentă pentru dr. Bacalbaşa
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

* Viaţă contra bărbăţie. Ştiţi care este diferenţa între viaţă şi acel organ al bărbatului? Viaţa e mult mai dură! Aşa a început dialogul dintre dr. Nicolae Bacalbaşa şi Toni Grecu, la „Serviciul Român de Comedie” de la Pro Tv. După ce s-a pus cu blondele sexoase ale lui Dan Negru şi apoi cu „Vorbele grele” ale lui Ciutacu, Bacalbaşa, anestezistul preferat al ştirilor groazei de la ora cinci, a fost comparat cu chirurgul Sorin Oprescu. Declarându-l un umorist mai bun decât el, medicul gălăţean a explicat care este relaţia dintre un anestezist şi un chirurg „e ca într-o căsnicie, nu te înghiţi, da’ nu poţi fără!”.

* Propunerea. Bacalbaşa a dezvăluit cel mai idiot caz din cariera sa. „Mă cheamă un coleg chirurg să-i dau anestezie unei doamne care avea luxaţie de mandibulă. Văd  cocoana că îmi face cu ochiul. Eu, un tip de 1,70 căruia îi făcea cu ochiul o cucoană de 1,85, care mergea să primească anestezie ca să i se refacă falca. Dom’le, e flatant, dar ceva nu merge. Poate mi se pare. Mă uit, iar îmi face cu ochiul! Băi tată, ori arăt eu mai bine decât cred, ori se întâmplă ceva ce-mi scapă. De fapt, cucoana avea un tetanos, făcea spasme şi falca i se înţepenea. Am pierdut ca bărbat, dar am câştigat ca doctor!”, a mărturisit medicul.

* Jojo, asistenta personală. Dr. Bacalbaşa a acceptat cu plăcere ca frumoasa Jojo să-i fie asistentă personală, mai ales atunci când a auzit că ştie să ia şi temperatura. „Vă asigur că cu dumneavoastră temperatura va fi totdeauna ridicată!”, a glumit medicul. Întrebat ce măsură ar lua ca ministru al Sănătăţii, Bacalbaşa a răspuns că după instalare ar fugi în străinătate! „Doctorii noştri au două etape de dezvoltare: prima este tânăr şi lipsit de experienţă şi de aci treci direct fără tranziţie în bătrân şi tâmpit!”, a spus Bacalbaşa pentru a încheia cu un banc sinistru. Un medic se plimba prin cimitir şi deodată aude: „Domn’ doctor, sunt eu Ionescu, ăla pe care l-aţi operat acum opt luni”. Medicul: „Măi îmi pare rău, am făcut tot ce am putut pentru tine”. Ionescu: „Nu, domnu’ doctor, că n-am nicio supărare, dar ceva de viermi n-aveţi?”.

Citit 2802 ori Ultima modificare Miercuri, 03 Ianuarie 2024 19:42

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.