„Sunt o divă, ce… bip-ul meu!”

„Sunt o divă, ce… bip-ul meu!”
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

* Sinuciderea lui Bote. Zbierăte, istericale, ameninţări, insulte, bălăcăreală, înjurături bipuite… adică reality-show difuzat la Antena1. Nu era veşnicul conflict între soacră şi noră/ginere, nici vreo ciocnire între nevasta încornorată şi soţul „preacurvit”. Protagonistul tărăboiului era „diafanul” Cătălini Botezatu care urla ca lovit de streche la fătucile pe care le-a ales să le facă dive şi top-modele. „Prinde blana aia cu un ac mare de siguranţă că mă sinucid! Sunt costume de baie ce  p… mea”, zbiera făcând spume. Gonite, ameninţate, speriate, cocoţate pe tocurile înalte şi ascuţite cu picioare tremurătoare, rupte de oboseală şi terorizate, fetele erau disperate „Să nu-l dezamăgească pe Cătălin!”. Că ar fi putut rupe gâtul căzând de pe platforma mobilă care le ridica şi cobora pe scenă, că ar fi putut să fie strivite în timpul prezentării, nici că le păsa. În restul timpului, fetele sunt beştelite de acelaşi designer: „Eşti grasă! Ai burtă! Nu încapi în rochie de şunci! Iar vrei să mănânci!”, asta aud întruna fetele! În condiţiile în care singur le-a cărat şi pus să facă plajă, Bote a ales-o pe modela de numai 14 ani să urle la ea că s-a bronzat neuniform: „Eşti ca o tractoristă care a ieşit pe câmp la băieţi! Te-ai bronzat ca o tractoristă”. Bietul copil!

* Mârlănie de divă. Fetele înghit mizeriile lui Bote pe nemestecate şi se zborşesc în acelaşi stil între ele. Ajunsă târziu la alegerea pantofilor pentru prezentare, diva cu pretenţii de top-model a început să urle la celelalte: „Sunteţi şi proaste, săriţi ca nebunele! Aşa săriţi şi în p…ă...? Şi eu trebuie mereu să port 35 de la 39 cât port! Dacă era doar o prezentare simplă să mă duc bou şi să mă întorc vacă mai ziceam, dar aşa, e cu dans! Să dea dracu' să mă împiedic, că jar mâncaţi toate! Dracu' să vă ia pe toate!”. Ce frumos! Distincţie nu glumă!

* O ecuaţie cu mulţi necunoscuţi. Tăticul silicoanelor celebre, Dan Silviu Boerescu, a propus ca voluptoasa Sânziana Buruiană să ilustreze „Gazeta matematică”, în chip de ecuaţie cu mulţi necunoscuţi. Habar n-am dacă acest coşmar al filologilor mai există, dar sunt sigură că pasionaţii cifrelor ar avea vise erotice rezolvând ecuaţia Sânzianei.

Citit 2472 ori Ultima modificare Miercuri, 03 Ianuarie 2024 19:52

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.