Peştişorul de aur cel pervers

Peştişorul de aur cel pervers
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

* Profu’ de sex. Vorba bunică-mi, chiar că s-a întors lumea cu fundul în sus! Şi asta pentru că s-a aşezat în patru labe. Nu e ediţie de ştiri unde să nu iasă la iveală vreun prof cu „ştromeleagul învârtoşat” după eleve împlinite la trup, vreo elevă sedusă şi abandonată, vreo minoră violată sau măcar un sex consimţit între o puştoaică de 16 primăveri neîmplinite şi un adult major şi vaccinat.

Păi în ritmul acesta, în curând Guvernul ar trebui să lase naibii programul „Cornul şi laptele”, că tot e un fiasco, şi să iniţieze „Prezervativul şi lubrifiantul”, eventual de la clasa a V-a în sus!

Să mă ierte Dumnezeu, dar eu la fazele cu profesorul cel tânăr şi neliniştit care n-a rezistat „farmecelor elevei” şi s-a lăsat, săracu’, sedus, într-o cameră de hotel, ori care le propune elevelor partide de amor pe mess simt aprig nevoia să aplic metoda lui Ştefan: aia cu  tăiatul „scârbavnicului mădular”! Or fi ele, elevele, emancipate, or fi îmbrăcate ca în club şi dornice de cunoaştere… trupească, dar asta nu înseamnă că trebuie să le predai în principal sportul ori pianul şi în secundar sexul practic cu strigături!

* Peştişorul fermecat interzis minorilor. O fi impus Pro Tv dansul la bară la „Dansez pentru tine”, dar tot respectul şi consideraţia că nu le-a cocoţat să călărească bara pe concurentele minore! În schimb, am avut parte de un dans erotic prestat de Corina Bud. Dom’le mai multă transparenţă câtă a purtat vedeta pe ea nici că se putea!

Nu zice nimeni că trebuie să dansezi la bară cu sumanul pe tine, dar, sincer, mă mir cum a rezistat efortului peticuţul acela în formă de triunghi şi ne-a ferit cu greu de potenţiale imagini XXX. Că fetele majore au dansat în chiloţi şi sutiene, iar bărbaţii în pantaloni mulaţi de latex şi că şi-au pus în pericol… moştenitorii căţărându-se pe bară e una! Dar s-a ales, dom’le, praful de reputaţia Peştişorului de aur pe care l-am văzut rupând ca un bezmetic hainele de pe Catrinel Sandu şi lăsând-o despuiată pe scenă! Mama ei de coregrafie ţăcănită! S-a ţicnit şi Solzosul de aur!

Citit 2515 ori Ultima modificare Miercuri, 03 Ianuarie 2024 19:49

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.