“Borcisme” crude şi devoratoare de fotbalişti

“Borcisme” crude şi devoratoare de fotbalişti
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

* Coregrafia te rupe de şale. Temperamentală, ea i-a dat o palmă peste ochi. El a pus-o la pământ cu un şut în burtă, făcând-o să se încolăcească de pantoful lui. Mama ei de coregrafie de tango pe care l-am văzut la “Dansez pentru tine”! Dacă actuala ediţie a fost una cuminţică, situaţia trebuia cumva îndreptată, aşa că, pentru a doua oară, Corina Bud a scos pieptul la înaintare. Vedeta a venit îmbrăcată într-un decolteu care nu s-ar fi putut ţine pe sânii ei nici cu superglue. Aşa că inevitabilul s-a produs „accidental” şi Corina a rămas cu mamelonul pe afară.

Dar asta n-a fost nimic faţă de dansul care m-a uimit cu totul – Petrişor şi madam Borcea. Mărturisesc sincer că, iniţial, am privit-o cu respect pe dna Borcea dintâi. Mi s-a părut o femeie decentă, de bun-simţ, care nu şi-a exhibat dramele conjugale, deşi bărbatu-său ar fi meritat. Şi am apreciat că, în vreme ce Borcisimului ex-consort îi cântau manelele în direct la televizor, s-a ţinut discretă. Ei bine, doamna Borcea a venit să danseze pentru un caz umanitar la Pro Tv. Frumos şi demn de toată lauda. Numai că doamnei Borcea îi pocnea rochia pe dânsa şi oricât a putut ea să fie de pasională în dans, mi s-a frânt inima când l-am văzut pe dansatorul Petrişor Ruge, un sfert din gabaritul ei, cum o ridică în braţe. Bietele lui şale! Şi nu pot să închei decât cu replica memorabilă pe care a emis-o Bănică Jr: „Am avut în această ediţie peşti, lei, zebre, pinguini, şi alte animale. Iulia!”. „Pardonul”, rostit la final, când s-a prins de situaţie, n-a reparat nimic din gafa lui monumentală.

* Program de sex cu Becali. Meciul lui Gigi Becali cu Bomba Sexy Iulia Tăbăcaru e nimic pe lângă războiul cu Daniela Crudu pe care a numit-o „devoratorare de bărbaţi!”. Nervos că de când e cu Cruduţa lui Mihai Costea îi tremură genunchii pe teren, Becali a decis: „Le fac eu program de sex”. Oricum, e demnă de reţinut pilda de la Jiji cetire: „Nu trebuie să-ţi iei femeie de la televizor!”.

Citit 2028 ori Ultima modificare Miercuri, 03 Ianuarie 2024 20:34

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.