Fantomele şi strigoii votează cu Dan Diaconescu

Fantomele şi strigoii votează cu Dan Diaconescu
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

 

* Eşti ceea ce mănânci. Sau mai bine nu! Şampanie de ’jde mii de euro, caviar şi tot soiul de delicatese culinare, dezmăţ exclusivist, autoturisme de ultima fiţă, suficiente cât să aibă ce conduce zece generaţii de urmaşi de acum încolo, abundenţă, fast şi decadenţă, acestea erau subiectele pe care distinsa Melania Medeleanu încerca să le discute cu diva mahalalelor, Adriana Bahmuţeanu. Când să ajungă la concluzii, în stilul propriu şi picant, Bahmu a pocnit cu părerea de ecranul televizorului declarând sus şi tare că „pentru orice rahat de marfă se va găsi un c…t de cumpărător”. Brusc, situaţia a început să miroasă a canalizare înfundată, iar jurnalista a trântit iute capacul de wc peste discuţia care risca să refuleze.

* Leşin pentru o ştire. Adelinei Pestriţu i s-a făcut rău în timpul filmărilor la emisiunea „D-Paparazzi”, motiv pentru care Kanal D a făcut iute o ştire şi a răsdifuzat-o până când n-a mai rămas nimeni pe lume în necunoştinţă de cauză. Imaginile cu Adelina desculţă, ghemuită pe o canapea, sleită de puteri, cu ochii închişi, în vreme ce reporterul îi vâra insistent microfonul sub nas m-au umplut de uimire. Mă întreb şi eu ca proasta ce s-ar fi întâmplat dacă – oameni suntem! - pe Adelina o pălea pântecăraia în timpul înregistrărilor. Cum ar fi realizat ştirea, cine îi punea microfonul ca să afle ultimele noutăţi… intestinale şi dacă aveam şi imagini exclusive cu Pestriţa pe tron. 

* Ardealul se OTV-izează. Două doamne ajunse la vârsta la care puteau să-şi ducă nepoţii la grădi se certau isterice, gata să se încaiere pe un motiv pe care nu l-am putut afla. Venerabilele cu tâmple cărunte se maimuţăreau jenant la OTV. La un moment dat, una dintre ele, ţinând în mână o banană desfăcută, s-a apucat să urle arii din operă, muşcând lasciv din fructul falic, în vreme ce ailaltă femeie o îmbrâncea. Deasupra lor era reprodus un citat din Diaconescu „Ardealul e pământ românesc şi aşa va rămâne”. Nu m-am putut însă gândi la subiectul pe care OTV a decis că va sparge piaţa pe 1 Decembrie: doi neni sfărâmau de zor betoane cu târnăcopul în vreme ce în josul ecranului scria mare: „Dacă vedeţi trecând prin cadru un strigoi sau o fantomă daţi SMS la… ”.

Citit 1511 ori Ultima modificare Miercuri, 03 Ianuarie 2024 20:47

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.