Ciocănitoarea din bikini

Ciocănitoarea din bikini
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

* Mai bine pupăză! Jur că era să fac taman ca Woody, ciocănitoarea din desenele animate, când am aflat că bietul personaj haios era cât pe-aici să ajungă în chiloţii Sânzianei Buruiană. Am aflat sâmbătă seară, la „Conferinţa de presă” de pe Antena 2 că Sânzi avea de gând să şi-o tatueze în zona genitală, considerând că e la locul potrivit: „Avea o semnificaţie. Era la fix.

Ciocănitoarea se potrivea de minune cu zona intimă”. Tatuajul trebuia să fie un cadou pentru iubitul ei, Bobby, fan înfocat al ciocănitoarei Woody. Tocmai de aceea, ca să-i arate cât de mult îl iubeşte, Sânzi a fost la un pas să-şi bage ciocănitoarea în bikini. Noroc că între timp s-a despărţit de iubit şi n-a mai fost cazul. Eu aş zice că mai potrivită pentru zona intimă a piţipoancei era o pupăză, nu de alta, dar de la Creangă încoace, pupăza din tei n-a cunoscut o asemenea faimă negativă prin televiziuni. Mda, mergea şi o coţofană…

* „Preluare pe piept cu Adina Barbu”. Nu zicea Gigi Becali că le face fotbaliştilor lui program de sex? Acu’, în postul Crăciunului?! De vină e numai „devoratoarea” Daniela Crudu, pe care Gigi nu ştie cum s-o mai scoată din relaţia cu atacantul Stelei, Mihai Costea. Jiji e atât de disperat, încât a declarat că e gata s-o plătească pe Cruduţa numai să-i lase fotbalistul în pace. Când am auzit că-i gata să-i ofere câteva mii de euro pentru asta nu m-am putut gândi decât la celebrul Leo de la Strehaia, care s-a trezit şi cu banii luaţi şi cu problema… nesatisfăcută.

„Dacă îi dau 10.000, nici nu-i mai răspunde la telefon. Asta e periculoasă că dacă se pune, toată echipa ţi-o îndoaie într-o zi, praf ţi-o face, nu trebuie să-şi mai cheme prietenele. Crudu e periculoasă”, spunea Becali îngrijorat. Degeaba scapă de Crudu, că vine tare din urmă Adina Barbu. „Preluare pe piept cu stelista Adina Barbu” titra mare pe ecran Kanal D vestea că Adinuţa a pozat, oau!, prima dată îmbrăcată. Noul său pictorial sexy-retro îi este dedicat “lui Raul Rusescu şi echipei Steaua! Meciul cu Dinamo m-a făcut fericită”, a spus duduia Barbu. Să vă mai spun că juna siliconată pe care a făcut-o fericită echipa Steaua e singură şi neconsolată? Mai bine vă cânt refrenul: „E foame dă bani!”.

Citit 2054 ori Ultima modificare Miercuri, 03 Ianuarie 2024 21:12

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.