Sâni mari să fie, că artiste se fac!

Sâni mari să fie, că artiste se fac!
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

* În fundul gol, cu violoncel la brâu. Recunosc că sunt o incultă că până marţi seara n-auzisem de Ştefania Calofir, nu ştiam că cântă (sic!) şi nici că este solista cu cei mai mari sâni (naturali) din lumea muzicii. Mărturisesc că, în ignoranţa mea, nu m-am întrebat niciodată care-i artista cu cel mai mare fund din show-biz şi nici n-am „cântărit” vocea inconfundabilă a Loredanei Groza, Andrei, Luminiţei Anghel sau a Paulei Seling în… centimetri de ţesut mamar sau în kile de silicon pe cap de sân.

Şi nici nu am ascultat-o pe Maria Dragomiroiu pe motiv că are cel mai lung şi mai frumos păr din lumea muzicii populare! Şi mai declar că mă dau în vânt după filmele şi vocea Barbarei Streisand, dar nu pentru că are un nas inconfundabil, ci pentru e că e pur şi simplu grozavă! Dar să revin la ţâţele dintâi care mi-au descoperit-o pe Ştefania Calofir. Prima dată am dat de ea acum vreo lună când anunţa pe televizoare că vrea să-şi taie din bust pe motiv că o doare spatele şi o deranjează mărimea impresionantă. Acum nu ştiu ce părere mai are despre sâni şi greutatea lor, mai ales că, datorită lor, a pozat sexy şi nudă într-o revistă pentru bărbaţi. Să vă mai spun că pictorialul a fost făcut în patul în care soţii Borcea s-au zbenguit în prima lor noapte conjugală! (Sper că au schimbat cearşafurile de atunci!). Am văzut la „Poveştirile de noapte” de Acasă că, pentru a nu fi mai explicită decât trebuie în poze, artista s-a folosit de un violoncel.

* Soţul răzgândac. Nu ştiu cum s-au simţit instrumentul muzical şi arcuşul aferent că i-au acoperit Ştefaniei… ce vede ginecologul, dar am aflat că soţul Ştefaniei este gelos foc. E adevărat că el a trimis-o la pozat, dar acum nu se poate uita la revistă că e „prea dezbrăcată şi sexoasă”. Măi să fie! Doar n-a pozat pentru icoana Maicii Domnului, ci pentru o revistă dedicată bărbaţilor, ce dracu’! Nu exclud faptul că tânăra şi frumoasa Ştefania ar putea avea o voce care să aşeze lumea pe două rânduri, doar că eu nu am auzit-o până acum la teveu. Şi oricum, apreciez faptul că Ştefania a ajuns mai întâi cântăreaţă şi apoi s-a dezbrăcat, spre deosebire de restul majoritar care mai întâi scoate sânii la înaintare, apoi îşi „descoperă” vocea şi talentul muzical.

Citit 4409 ori Ultima modificare Miercuri, 03 Ianuarie 2024 22:59

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.