Piţipoance şi piţiponci fast food

Piţipoance şi piţiponci fast food
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

* Potentul Lis. Ce poţi să-ţi doreşti să afli într-o dimineaţă, când îţi simţi creierul încleiat şi aţos şi nici măcar cafeaua nu-ţi trezeşte neuronul care hibernează ca un nesimţit, încolăcit pe trunchiul cerebral? Că Oana îl hrăneşte pe Viorel Lis cu pastile de potenţă şi se uită amândoi la filme pentru adulţi? Eu credeam că, la cum arată bietul Lis, Oana îi face în fiecare dimineaţă resuscitare şi îi interzice să iasă din casă la ora la care pleacă pruncii pe la grădi şi când se joacă prin parcuri ca să nu-i sperie.

Răzvan şi Dani s-au hlizit copios că Lişii erau serviţi la pachet cu desenul animat Tom şi Jerry – spărgătorul de nuci. Răzvan nu s-a putut abţine să povestească faptul că s-a întâlnit cu madam Lis pe holurile Antenei şi că piţipoanca l-a privit insistent, dar el n-a ştiut cum să reacţioneze: „Să-i pună eticheta produsului şi data la care expiră. Sau ăştia nu expiră niciodată”. Mda, mă tem că nu.

* Clubul Vârciuleselor. Nu e zi lăsată de la Domnul televiziunilor să nu aflu ceva despre una dintre fostele… lui Liviu Vârciu. Andreea Bododel a pozat sexy cu fundul pe catedră şi a ieşit în popoul gol la tablă, într-o şedinţă foto incendiară care a avut loc într-o şcoală, taman în timpul orelor! Vaai! Andreea Popescu se mărita la începutul ştirii, iar la finalul ei nu se mai mărită! Diana Iguana nu ştiu ce-a mai făcut, iar iguana, reptila de i-a dat-o Pestriţa cadou de ziua lui Liviu Vârciu a murit de inimă rea! Pe Adelina nici n-o mai pun la socoteală, dar nu pot să uit de DJ Harra, care mixa prin cluburi în sânii goi şi care a rămas grea cu Vârciu numai dintr-o privire. Frate, că multe au mai supt la sânul spân al lui Liviu! Nici dacă era uns cu miere nu se adunau atâta muşte dornice de celebritate! O fi stând în gară şi care vrea să se facă vedetă trage acasă la Vârciu?!     

* Piţi fast food. Ce ţi-e şi cu bărbaţii ăştia? Cristi Brancu şi Mugur Mihăescu analizau bărbăteşte poza din care Iulia Tăbăcaru bubuia sexy de… nedezamorsată ce e pe la toate încheieturile. „Te uiţi la ea şi îţi vine să mănânci un caltaboş, un cârnat, un lebăr, ceva ”, a comentat agentul VIP. „Te duci direct, că nu-ţi mai vine nimic! Dacă şi după asta mai mănâci, hai las-o!”, a contrat Mugur. Celebritate fast food, ce vreţi?

Citit 2529 ori Ultima modificare Miercuri, 03 Ianuarie 2024 21:20

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.