Cârnatul piţipoancelor, manele şi umplutură de Revelion

Cârnatul piţipoancelor, manele şi umplutură de Revelion
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

* Dansez cu dr. Bacalbaşa. Nici în vis nu mi l-aş fi putut imagina pe dr. Nicolae Bacalbaşa dansând manele din buric sau jucat pe degete şi învârtit ca titirezul de cravată de Cruduţa Daniela, pe ritmurile lui Guţă. În noaptea de Revelion, la Antena 1, s-a dovedit că domnul doctor şi dansul nu au prea multe în comun! Anestezistul era mai mereu în contratimp şi mişcările de semi-aerobic ale mâinilor, aplaudatul şi păşitul  cu genunchii sus numai coregrafice nu erau! Pentru prima dată anteniştii n-au mai intrat în Noul An cu o pleiadă de sâni dezgoliţi – aşa cum a fost în ultimii ani – dar manele am avut pe toată linia! Mai puţin la TVR.

* Piţi Revelionul. Ce mi-aş fi putut dori mai mult şi mai mult în noaptea de Revelion decât să le văd pe Andreea Tonciu şi Sânziana Buruiană făcând cârnaţi la Kanal D? Şi dă-i, şi râzi, şi să vezi codeală când a fost vorba să sufle în maţul gol, de parcă, vai!, era ceva imoral! Cu mâna pe inimă o spun: dacă în anii trecuţi Stela Popescu, Alexandru Arşinel, Nae Lăzărescu şi Vasile Muraru erau disputaţi de toate posturile Tv, acum televiziunile s-au bătut între ele ca să le aibă în programul de Revelion pe Tonciu, Buruiană, Sensual şi… pe Jean de la Craiova. Alde Jean ne-a pupat de pe Pro Tv, Antena 1, Antena2, Kanal D şi probabil şi altele.

* Vârciu de umplutură. Nu mă mir că Pro Tv a mâncat bătaie în noaptea de Revelion de la antenişti. Sincer, programul a fost un remake penibil al emisiunii de anul trecut cu acelaşi Liviu Vârciu – maestru de ceremonii şi cu garnitura completă de piţi: Simona Sensual împăiată şi sobră dospind în propria… fiinţă, Tonciu şi Sânzi distrându-se copios şi Gina Pistol şi madam Bamboi dând clasă unei producţii încropite, sărace în imaginaţie şi inedit, şi cu multe secvenţe de umplutură. Pe sistemul „ne descurcăm cu ce avem”, au fost reluate sau reşapate momente petrecute la „Dansez pentru tine” ori la „Românii au talent” amuzante la momentul respectiv, dar devenite plictisitoare prin rutină. Tonciu ne-a arătat chiloţii, Simonica un sfârc, Liviu a dansat pe tocuri cui şi, la final, un veveriţoi travestit i-a furat un sărut pe gură. Să-i fie de bine şi să sperăm că pupicul i-a plăcut mai mult decât sărutul cu Marin Barbu!

Citit 2141 ori Ultima modificare Miercuri, 03 Ianuarie 2024 22:44

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.