Un kil de ţâţe

Un kil de ţâţe
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

* Cupa Z. De îndată ce şi-a implantat un kil de silicoane şi s-a trezit din operaţie, Nicoleta Luciu a început să cânte: „Are mama două ţâţe cât un tanc rusesc!”. Fals! Refrenul asta este invenţia lui Cristi Brancu; nu poţi să vorbeşti liber despre piepturi măreţe când stă nevasta cu bunghiul pe tine. În realitate, Luciu, proaspăt siliconată, a cântat „Trei culori cunosc pe lume”. S-a trezit patriotismul ’80-ist în sânul ei plastifiat. Ca să n-o mai lungesc degeaba, o să vă spun că noua Nicoleta Luciu sau „Marea siliconare” a fost, luni seara, epicentrul lumii, aia care nu se ocupă de revolte şi supărări naţionale şi care nu se zvârcoleşte ca peştele pe uscat de grija demisiei/grevei parlamentare. Dacă reportajul difuzat la „Poveştirile de noapte” a fost decent, elegant aş putea spune, Cătălin Măruţă a intrat cu tot cu happylica în sutienul, pardon, bustiera Nicoletei. Pe bune, Măruţă a făcut deja o fixaţie, pe subiectul acesta şi la cât de obsedant întreabă de starea silicoanelor, ai jura că n-a văzut şi atins un piept de femeie decât în revistele pentru domni cu lipsuri. Când a întrebat-o pe Luciu cât de tari îi sunt sânii şi dacă Zsolt i-a văzut şi atins părea de-a dreptul că-i lasă gura apă. Hormonii băteau pas de defilare în privirile lui. Îmi place, însă, de Nicoleta. Nu are deloc fiţe. E sinceră şi simplă până la Dumnezeu: „Am un kil de ţâţe. Sunt inflamate şi cred că acum port cupa Z. Vreau să o conving şi pe soră-mea să-şi pună”. Eu zic că Iuliana, sora cu la fel de mult bun-simţ a Nicoletei, nu duce lipsă de materie primă. Da’ cine ştie, în plastic chiar o fi fantastic. Bine că are alfabetul suficiente litere câte cupe de sutien se pot face.
* Ce ţi-aş face. Am văzut la Kanal D că Bursucu’ manelist a rezolvat şi hit-ul lui Michel Telo, „Ai si eu te pego” şi l-a făcut manea cântată de Bogdan Artistu’. „Frumoaso, frumoaso!/ Tu mă omori, frumoaso!/ Ah ce ţi-aş face de te-aş prinde!”, sună refrenul manelist. Maneaua ca maneaua, da’ ce te faci cu drepturile de autor? Dan Bursuc, tata maneliştilor din Românica, face deja apel: Michel, să nu te iei de noi. Noi o facem aici pe România, nu deranjăm prea mult”. Zău?

 

Citit 2932 ori Ultima modificare Marți, 24 Ianuarie 2012 16:40

2 comentarii

 • postat de Su`realism sperm convins
  Miercuri, 25 Ianuarie 2012 08:30
  ...sunt ochi de girafa in flacari,bade Ioane, gata sa lacrimeze...
  0
  0
  Raportează
 • postat de ion nume de sluga
  Miercuri, 25 Ianuarie 2012 00:58
  articol de fix l cacao femeie transata la kil dupa transare cantarita pe organe tatele 1 kill probabil num ai siliconul bine ca nu ati facut concurs de scule...la kill yiaristi de provincie pentru ca nu pot fi magar sa le spun tarani pentru ca as jigni o clasa sociala
  0
  0
  Raportează

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.