Sexy-gălăţeanca şi Casanova de Strehaia

Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

* „Cuceritorul” Leo de la Strehaia. Sexy-gălăţeanca Sabrina Nistor, da, da, tânăra aceea cu sâni uriaşi şi ambiţii pe măsură l-a refuzat pe Leo de la Strehaia! Ba chiar a ajuns la un pas de divorţ din cauza lui! Dar a rămas fidelă soţului şi familiei ei şi a rezistat eroic tentaţiei ieşite în cale. Povestea am aflat-o întâmplător marţi, la „Poveştirile de noapte” de Acasă. Emisiunea cu pricina i-a cântat o veritabilă odă „Leuţului Strehăian” (aşa l-au alintat, nu daţi vina pe mine). Şi din bărbat „cuceritor, extrem de atrăgător şi irezistibil” nu l-au mai scos!

Într-adevăr dacă însuşi Casanova l-ar fi cunoscut pe al nostru Leo de la Strehaia cred că s-ar fi călugărit de ciudă! Leo e un individ… graţios ca elefantul, cu faţă şi maniere de cocalar. Mă uit doar la poza în care îi strecoară sugestiv degetul mijlociu în gură zâmbitoarei dansatoare Jasmin, pe atunci iubita lui, şi mă minunez. Aşa bărbat, cine n-ar vrea acasă? Şi că tot veni vorba de maniere, pe Leo de la Strehaia l-a ţepuit Cruduţa când i-a luat banii pe post de cadou şi pe urmă i-a tras clapa. Dar în fine, revin la Leo şi vă spun că noua lui pasiune este Roxana Marinescu, devenită confidentă şi prietena lui de suflet.

* Sexy-revoluţionara. Suntem o ţară în care totul e sexy: femeile, agricultura, frigiderele, portofelele noastre, inclusiv revoluţia. Aşa a apărut sexy-revoluţionara, pe nume Roxana Marinescu, de profesie „profesoară de tenis”, model de pictoriale nud şi dezinhibate, şi femeie foarte măritată. Dama, căreia Facebook-ul tocmai i-a restricţionat contul, ne-a povestit cum a ajuns ea să facă o şedinţă foto mai îmbrăcată. Din motive revoluţionare, dacă vă vine să credeţi. „Ca să mă aliez puţin oamenilor care au ieşit în stradă. Bine, este modul meu de a mă exprima! Practic în stradă nu am ieşit, dar sunt de acord cu oamenii şi cu aceste proteste”, a mărturisit diva. Pe urmă a adăugat că n-o să mai pozeze fără haine pentru că „oamenii sunt saturaţi”, şi mai ales pentru că vin alte fete din urmă care vor şi ele să se dezbrace. Mda, şi în plus ne-a cam arătat totul, s-a şi îmbrăcat în semn de protest, nu văd cu ce ar putea să mai surprindă!

Citit 5371 ori Ultima modificare Miercuri, 03 Ianuarie 2024 23:02

Mai multe din această categorie:

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.