Striptis la coada lopeţii

Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

* Ultima fiţă: piţi la deszăpezire. „După ce faci pipilică te usuci cu foenul?”, a întrebat-o inocent (creti)Niţă, reporterul Kanal D, pe Simona ex-Sensual. Curiozitatea era justificată din moment ce pe capacul lăsat al wc-ului trona un ditamai foen. Simonica a râs şi a spus că nu, că şi-a coafat cu el părul, în timp ce îşi smotocea la fiecare 30 de secunde coada jumulită de atâta decolorant de păr şi vopsită, mai nou, şaten. Sensuala s-a lăudat că a dat o zi întreagă la lopată ca să nu rămână îngropată în zăpadă, şi şi-a stricat freza. De când nu mai e cu „nebunul” de Maharu, duduia Suhoi (aşa o cheamă, ca pe avioanele alea ruseşti de luptă, şi din păcate nu s-au inventat şi paraşutele Suhoi) zice că s-a făcut fată de casă. Asta până i-au dibuit reporterii un vibrator mare cât extinctorul în sertarul de lângă pat…

Revin la lopată ca să vă spun că ultima fiţă a piţipoancelor de tot soiul este să fie filmate cum dau ele zăpada de prin parcări, îmbrăcate sexy. Ştiu eu nişte sinistraţi care ar avea nevoie de serviciile lor la dat omătul… Vă băgaţi „păpuşe” dragi? După 30 de secunde de „deszăpezire”, cât pentru un cadru, două de acoperire, se apucă frumuşel de dat interviuri sprijinite de coada lopeţii ca de bara de striptis. Aşa am aflat, la ceas de noapte, de la Andreea Tonciu că s-a despărţit a „ţâşpea” oară de Mitea. Nu se poate! Tocmai acu’, când erau gata de nuntă!

* Paraziţi de piţipoance. Piţipoanca, prin definiţia ei, trăieşte, mediatic sau fizic, pe spinarea unui fraier/cocalar (de preferinţă fotbalist) pe care îl mulge de bani ori de celebritate şi de bani. Nu credeam să ajungem până acolo încât să apară paraziţi pentru celebrele piţi. Adică indivizi care să se agaţe de gloria efemeră a unei cinstite piţi, şi să încerce să parvină social şi mediatic. Uite că există. Şi uite-aşa ajungem la un fenomen social: exploatarea piţipoancei.

* Nikita! Jur că vă povestesc pura realitate: un halterofil cu păr blond, în rochie ca para focului, păşea ţanţoş, ca o divă, legănându-şi fundul pe un covor roşu. Mă uit mai bine la ecran: asta nu-i Nikita? Pun mâna pe telecomandă să dau sonorul mai tare şi de spaimă apăs butonul de off. Da, aşa e, s-a întors Nikita din Spania.

Citit 2302 ori Ultima modificare Miercuri, 03 Ianuarie 2024 23:15

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.