Urlă kitschul şi sclipiciul pe tine

Urlă kitschul şi sclipiciul pe tine
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

* Mai piţi nu se poate! Parcă nu era destul kitsch, suficientă cocălăreală şi piţiponcenie pe lumea asta, trebuiau să se apuce şi "căpriţele" din trupa „Bambi” de creat linii vestimentare. Vă daţi seama, la auzul veştii că surorile Raluca şi Denisa şi-au făcut casă de modă (atelier de croitorie, adicătelea), Vera Wang şi Donatella Versace au făcut criză de nervi şi şi-au sfâşiat cu dinţii noile colecţii şi acum plâng cu lacrimi amare căutând idei noi în stare să dea piept cu „bambinuţele”. Nu există rubrică şi rubricuţă de „prost îmbrăcate” în presă şi la teveu la care surorile Bambi să nu fi apărut măcar o dată. Urlă kitschul şi sclipiciul pe ele de câte ori apar la televizor. Numai teracota din spate şi carpeta cu „Răpirea din serai” le lipsesc. În rest, juri că-s luate direct de pe site-urile anti-piţipoance şi anti-cocalari.

* Păcat de talent! Nu spun că-s fete rele, că n-ar avea voce – chiar au! – dar le strică felul în care şi-au măscărit/măscuit feţele şi imaginea, devenind din nişte artiste-copile cu potenţial, un soi de Barbie contrafăcute. Nu mă leg nici de ceea ce cântă, în fond, fiecare artist are publicul său. Dar nu înţeleg cum Doamne au investit ele banii din cântările pe doar două luni şi şi-au făcut croitoria? Ba au şi o angajată care pricepe desenele de clasa a treia primară pe care le execută sora blondă atunci când creează pentru cea brunetă. Ah, da şi să ştiţi că nu lucrează pe muşama, supraelastică ori pe poplin, ci pe materiale preţioase trimise de peste Ocean. Dacă tot le-am umplut de glorie, am un slogan pentru viitoarea lor colecţie de rochii: Căpriţa Style – mai piţi de atât nici că se poate!

* Băse’ Minune. Adrian Minune mi s-a părut băiat simţit şi la locul lui chiar dacă-i manelist. Asta până să-l aud ieri dimineaţă făcând avansuri pe faţă, în băşcălie, unei jurnaliste care insista să afle cum şi-a făcut el averea: „Dacă îmi laşi numărul tău de telefon cu siguranţă am să-ţi spun decât ţie. Şi vedem noi ce facem până la urmă”. Minune, ce-s cu fumurile astea? Te crezi Băse?!

Citit 1558 ori Ultima modificare Miercuri, 03 Ianuarie 2024 23:34

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.