Cocoşisme şi puicuţe jumulite (de haine)

Cocoşisme şi puicuţe jumulite (de haine)
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

* Viespea zilei în siliconul gol. Doamnelor, cum aţi reacţiona dacă un bărbat, care nu vă este partener, şi-ar pironi privirile în/pe bustul dumneavoastră, în public, apoi s-ar agăţa şi ar trage de marginea decolteului până când v-ar lăsa cu sânul gol? Vă spun eu: aţi ajunge „Ştirea zilei” de sâmbătă de la Kanal D. Cu condiţia să fiţi Viespea lui Ogică. Guvernanţii n-aveau decât să plonjeze în cap ori să facă pluta în apele Prutului, lumea internaţională putea să se ducă de-a rostogolul, pentru Kanal D n-ar fi contat mai mult decât o „exclusivitate” din decolteul greu încercat al iubitei lui Ogică. Nu glumesc! Simona Pătruleasa a început ştirile cu vestea incendiară că viitoarea nevastă a lui Loto Man a rămas în silicoana goală la o petrecere de fiţe în club.

M-am gândit şi eu ca proasta că biata femeie o fi rămas fără rochie în circumstanţe demne de un „breaking news” - explozie, atac, accident, cutremur sau altă catastrofă. Ei aşi! Actorul Mihai Mitoşeru s-a oprit cu privirea asupra pieptului ei dodoloţ şi pentru a „aprofunda” tuningul, a tras de rochia suspendată doar de un umăr, până când a reuşit să elibereze silicoanca.

Viespea a stat calmă, iar când s-a pomenit jumătate goală a pufnit în râs. Pe urmă s-a ascuns în fundul clubului făcând pe supărata. Ogică nu s-a supărat că doar Mitoşeru îi este prieten şi prietenii împart orice. Şi dacă Viespea a rămas în bikini în emisiunea de după-amiază a Simonei Gherghe, când Ogică i-a măsurat live talia, de ce şi-ar mai face griji pentru o „exclusivitate” regizată, menită să-i crească un pic cota pe piaţă şi să îi amortizeze investiţia fără sutien. Notă: Coloana sonoră a ştirii a fost refrenul „Stupid Girl”…

* Cotcodac! Regret, dar mie tot nu-mi ies din cap declaraţiile cotcodăcite ale lui Fuia, pe tema găinilor ouătoare. Aşa ne trebuie dacă a plecat din Guvern întâia doamnă Cocoş, Elena Udrea, pe care antenele continuă să o „ciufulească” zilnic, chiar şi fără motive. Am rămas cu găinăriile portocalii, cu guguştiucii politici şi cu niscaiva creiere de găină. Totul e să nu cădem cloşcă peste ouăle electorale care vor veni peste noi!

Citit 2054 ori Ultima modificare Miercuri, 03 Ianuarie 2024 23:34

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.