Evaluaţi acest articol
(0 voturi)
2 comentarii

* Viespea zilei în siliconul gol. Doamnelor, cum aţi reacţiona dacă un bărbat, care nu vă este partener, şi-ar pironi privirile în/pe bustul dumneavoastră, în public, apoi s-ar agăţa şi ar trage de marginea decolteului până când v-ar lăsa cu sânul gol? Vă spun eu: aţi ajunge „Ştirea zilei” de sâmbătă de la Kanal D. Cu condiţia să fiţi Viespea lui Ogică. Guvernanţii n-aveau decât să plonjeze în cap ori să facă pluta în apele Prutului, lumea internaţională putea să se ducă de-a rostogolul, pentru Kanal D n-ar fi contat mai mult decât o „exclusivitate” din decolteul greu încercat al iubitei lui Ogică. Nu glumesc! Simona Pătruleasa a început ştirile cu vestea incendiară că viitoarea nevastă a lui Loto Man a rămas în silicoana goală la o petrecere de fiţe în club.

M-am gândit şi eu ca proasta că biata femeie o fi rămas fără rochie în circumstanţe demne de un „breaking news” - explozie, atac, accident, cutremur sau altă catastrofă. Ei aşi! Actorul Mihai Mitoşeru s-a oprit cu privirea asupra pieptului ei dodoloţ şi pentru a „aprofunda” tuningul, a tras de rochia suspendată doar de un umăr, până când a reuşit să elibereze silicoanca.

Viespea a stat calmă, iar când s-a pomenit jumătate goală a pufnit în râs. Pe urmă s-a ascuns în fundul clubului făcând pe supărata. Ogică nu s-a supărat că doar Mitoşeru îi este prieten şi prietenii împart orice. Şi dacă Viespea a rămas în bikini în emisiunea de după-amiază a Simonei Gherghe, când Ogică i-a măsurat live talia, de ce şi-ar mai face griji pentru o „exclusivitate” regizată, menită să-i crească un pic cota pe piaţă şi să îi amortizeze investiţia fără sutien. Notă: Coloana sonoră a ştirii a fost refrenul „Stupid Girl”…

* Cotcodac! Regret, dar mie tot nu-mi ies din cap declaraţiile cotcodăcite ale lui Fuia, pe tema găinilor ouătoare. Aşa ne trebuie dacă a plecat din Guvern întâia doamnă Cocoş, Elena Udrea, pe care antenele continuă să o „ciufulească” zilnic, chiar şi fără motive. Am rămas cu găinăriile portocalii, cu guguştiucii politici şi cu niscaiva creiere de găină. Totul e să nu cădem cloşcă peste ouăle electorale care vor veni peste noi!

Citit 1716 ori Ultima modificare Duminică, 04 Martie 2012 13:57

2 comentarii

 • postat de 44 de cazane,43de draci Luni, 05 Martie 2012 11:58 Link la comentariu
  0
  0

  Ia sa vedem cine mai face astazi audienta la "cazanul cu catran" .Singurul pe care nu-l pazeste nici un drac ,caci romanasii nostri se trag la fund unul pe altul. Aha, beizadeaua Mitoseru a scos capul din cazanul in care fierbe cu o duduca si cu un frate de cruce.Pai dumnealui a crescut p`acilea ,iar parintii l-au scolit sa ajunga ingeras cultivat.De,cand alergi prea mult dupa fuste ,ajungi sa inoti cu capul la fund ca ostasul sovietic prin smoala cluburilor de noapte. I-a rupt fetii camasa sa-i manance ciresile ! Galateni care uimesc lumea asta si cea de "dincolo" !

  Raportează
 • postat de Ax Luni, 05 Martie 2012 11:07 Link la comentariu
  0
  0

  Aici e vina producatorilor din Romania. Daca nu ar mai baga in seama tot felul de prostii, nu s-ar mai intampla chestii de genul asta. Dar nevoia de audienta este prea mare.
  Singura solutie este sa intervina CNA-ul atunci cand trebuie, nu sa amentinte ca inchide antenele cand ar trebui sa inchida astfel de canale sau emisiuni.

  Raportează

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.