Cine la cine are... bucurii?

Cine la cine are... bucurii?

Evaluaţi acest articol
(0 voturi)
1 comentariu

* Bebeluş? Aşa-i de mic… iubitul? „Bebeluş”, aşa îşi alintă Moni Gabor iubitul cel chinez. Adevărul este că după micul Iri (scuze de pleonasm), ce putea să urmeze? Vreun Goliat?! Să fim serioşi! Citisem eu, prin statisticile internaţionale, că la capitolul bărbăţie chinezii nu prea au cu ce se lăuda, şi că românul ar avea şapte vieţi în slipul de aramă, da’ parcă bebeluş sună de-a dreptul peiorativ. Ah, ce de fiţe şi de fumuri roz degaja Monica, invitată la ceas de noapte la Kanal D. Mie mi-a rămas în cap modul în care s-a cunoscut ea cu Mr. Pink. A văzut-o la un eveniment caritabil şi a trimis asistenta personală să-i ceară numărul de telefon. Îmi şi imaginez scena: „Păpușă, te place şefu! Hai că are bani, sări cu numărul de telefon!”. Modul de abordare spune multe, dar mai bine mă abţin! Cert este că în campania asta disperată de promovare a sucului lui Mr. Pink, Monicuţa ar fi în stare să-şi pună şi în cap flaconul cu băutură şi dă senzaţia că nici la toaletă nu se duce fără el.

* Să ne scoatem cu toţi chiloţii. Când am auzit că ex-ministra Elena Udrea şi-a scos Loganul la plimbare, m-am întrebat dacă aşa îl cheamă pe animalul ei de companie. Ei bine, nu, madam Udrea şi-a plimbat augustul posterior, cu un autoturism Logan, fiin’că nu-i aşa, miroase a campanie electorală şi prin urmare toţi politicienii trebuie să se-arate „dă-n popor”. Nici nu mai contează că poşeta, pantofii şi taiorul doamnei Udrea costau, la bucată, cam cât un Logănel sau două la un loc! Şi cum antenele stau cu ochii pe blonda de pe lângă Cotroceni mai ceva ca pe chelia lui Voiculescu, nu se putea ca o asemenea ispravă să rămână fără o înţepătură executată cu talent de agentul VIP Cristian Brancu: „Când o văd pe dna Udrea în Logan, îmi dau seama că asta e după modelul «şi-a scos şeful chiloţii, ni-i scoatem şi noi», că şi dl Băsescu umblă cu Logan”.
* Procurori pentru Zăvo. Hai că asta-i tare. Cică procurorii care le-au băgat la zdup pe vrăjitoarele de-au ţepuit-o pe Zăvoranca, ar fi avut bucurii la drum de seară de la diva cu gura mare. Vorba lui Brancu, au avut bucurii la fel ca Tudy, în celebrul film: „Mă autosatisfac pentru tine!”. Sau, mai simplu, în seara asta mă distrez numai eu.

Citit 1171 ori Ultima modificare Marți, 06 Martie 2012 18:43

1 comentariu

 • postat de rodica Miercuri, 07 Martie 2012 21:02 Link la comentariu
  0
  0

  Atentie! Google castiga miliarde de
  dolari anual din reclama fara sa
  imparta nimic cu noi. Insa din 9
  aprilie 2012, noul motor de cautare
  WAZZUB va oferi 50% din profituri
  utilizatorilor!!! Pentru aceasta
  trebuie doar sa va inregistrati. Daca
  veti invita si alte persoane castigul
  dvs. va spori pe masura. Inscrierile
  se fac doar pana pe 9 aprilie 2012,
  numai pe baza de invitatii de la alte
  persoane inscrise deja. Cei interesati
  pot accesa linkul-invitatie de mai jos
  pentru
  inscriere: http://signup.wazzub.info/?lrRef=13d5a2e4

  DUPA INREGISTRARE SI ACTIVAREA
  CONTULUI , DISTRIBUITI LINK-UL DVS SI
  INFORMATIA ALTOR PERSOANE !

  Raportează

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.