Tribunul Vadim îşi face schimbare de sex

Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

* La 55 ca la 20. Doamnelor şi domnişoarelor, pentru că astăzi este Ziua Femeii sau a Mamei, sau e pur şi simplu 8 Martie, meritaţi un cadou. Fie că domnii se vor „simţi” cu o floare sau un (alt)ceva de efect pentru inimioarele voastre sensibile, fie că nu, important este ca dumneavoastră să vă simţiţi bine. Treceţi un pic peste invidie, critici şi frustrări şi uitaţi-vă bine la doamna din poză. Câţi ani îi daţi? 20, 25, 35? Fals. Are 55 pe muchie! O cheamă Amparo Grisales, e o femeie liberă şi de succes care arată într-un foarte mare fel. Adică senzaţional. A fost măritată o singură dată, la 16 primăveri, dar pe lista lungă de iubiţi a intrat şi Iglesias, tatăl, nu fiul. În concluzie, vă urez ca indiferent de anii pe care-i ascundeţi în buletin să arătaţi şi să vă simţiţi precum doamna din poză; iar bărbaţii de care chiar vă pasă să vă privească la fel de admirativ şi de pasional cum o privesc pe Amparo. La mulţi ani!

* Nu e (chiar) schimbare, ci scurtare. Pentru niţel capital electoral, tribunul Vadim Tudor ar face şi tumbe în timp ce dansează conga pe sârma antenelor felixiste. Nu-i de mirare că a acceptat un interviu trucat în „Plasa de Stele”, unde răspunsurile capătă înţelesuri surprinzătoare, iar întrebările originale sunt înlocuite cu altele, fără vreo legătură cu subiectul abordat iniţial. Corneliu Vadim Tudor a descoperit că sexul este o adevărată trambulină tabloid-populistă şi pare că a dat în mintea piţipoancelor şi a cocalarilor. Vorbeşte despre sex - fie că e vorba de acuplare sau de propriul organ - cu aceeaşi pasiune cu care se referă la unguri, evrei sau ţigani.

„Vrei să-ţi spun câte actriţe au trecut prin patul meu?! Da’ sunt discret la femei!”, a mărturisit Vadim în interviu. În capcana discuţiei, Vadim a admis că îşi va face schimbare de sex. Pentru că şi-au luat destule amenzi de la CNA ca să nu mai rişte şi vreun proces cu năbădăiosul tribun, anteniştii l-au pus pe Vadim să jure că după difuzarea interviului trucat nu-i dă în judecată. Tribunul a susţinut că ştia în ce se bagă şi că nu s-a supărat; dar a ţinut să facă o rectificare: nu şi face schimbare de sex, caută soluţii să şi-l scurteze. Cum poanta s-a răsuflat de câte ori ne-a spus-o şi am auzit-o eu, i-aş sugera tribunului niscaiva glume noi. Sau nişte Viagra cu umor.

Citit 1967 ori Ultima modificare Miercuri, 03 Ianuarie 2024 23:33

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.