Sexy bombă de profesie

Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

 * Ori mai degrabă pocnitoare. Nas mare, gură mare, „papagal” cât pentru o hoardă de mahalagioaice olimpice, iar de restul hăhăială, izmeneală, minim de haine şi maxim de tupeu. Andreea Tonciu, despre dânsa vorbeam, tocmai s-a întors dintr-o vacanţă cu fostul, actualul şi viitorul iubit Nicky, pe plajele Mexicului. Că vezi, Doamne, se săturase „de ţara asta”.

Şi dacă tot a lovit-o soarele în căpşor şi i-a încins silicoanele pe care şi le-a expus pe plajă fără brumă de textilă, a avut un acces de sinceritate cum n-am mai auzit, la "Poveştirile de noapte" de Acasă. Piţipoanca a recunoscut că, deşi se pretinde model, nu-i decât o bombă sexy. Părerea ei. Şi a admis că e o mare diferenţă între a defila prin cluburi şi a fi, într-adevăr, model internaţional. „Tu crezi că fetele astea care apar la televizor şi care fac ceea ce fac şi eu, noi ne numim modele? Noi nu suntem modele, noi suntem doar nişte femei sexy care pur şi simplu apărem aşa la televizor. Mădălina Ghenea care este o fată superbă, pe ea o poţi numi model, pe noi nu. Noi suntem nişte bombe sexy, ce să fim?!”, a mărturisit Andreea fără să mai hlizească behăitor întruna.

Fireşte, pe urmă a plasat-o pe aia cu „dacă apar la televizor maimuţărindu-mă fac asta pentru rating, ca să mă cheme lumea. Dacă tot mă maimuţăresc înseamnă că câştig bine! Dar nimeni nu mă cunoaşte cum sunt în viaţa de zi cu zi şi cum sunt eu adevărata Andreea Tonciu”. Deja căutam un ceva să-mi şterg lacrimile emoţionate. Ei las, mi-a venit a zice, că unii v-ar spune că sunteţi şi voi nişte fotomodele, dar cu un „u” în loc de „o”. Scuzaţi!

 * „Poc şi Fâs!”. Şi dacă tot se scălda în butoiul cu sinceritate, duduia Tonciu a mai mărturisit şi că nasul măreţ este de fapt mândria ei şi că nu se supără când i se azvârle în faţă apelativul „năsoaso”. Jur că era cât pe-aici s-o cred! Noroc că m-a trezit la realitate înregistrarea unei „drăgălăşenii” urlate de Andreuţa tot într-un moment de sinceritate într-un context legat de lungimea propriului nas: „Jegoasa dreacu’ ce eşti, marş fă! Grasă urâtă! Marş, fă, la puşcărie pe 50 de ani”. Poc! şi Fâsss!

Citit 1699 ori Ultima modificare Miercuri, 03 Ianuarie 2024 23:25

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.