6 din 49 pumni şi picioare

Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

* Ia-ţi-o ţie, dă-mi-o mie! Ştiţi bancul acela „Prietene, nevastă-ta ne înşeală pe amândoi cu vecinul de la doi!”. Ei bine, în grupul păcătoşilor lui Felix femeile se mai şi împart frăţeşte. Numai ce-mi aud urechile la ceas de noapte pe Mircea Stoian spunându-i în faţă lui Mitoşeru, abia despărţit de iubita lui Noemi. „Noroc că m-am împăcat cu Oana mea, că mie îmi plăcea mult de nevastă-ta!”. Dacă-mi aduc aminte cum i-a investigat Mitoşeru sânul siliconat al nevestei prietenului lui Ogică, putem spune că ştafeta cu femei e în floare: Ia-ţi-o ţie, dă-mi-o mie, ca să ne simţim toţi bine!

* Şi i-a dat de-a julit-o. Cât de greu o fi să cotonogeşti o viespe? Nu vorbesc despre insecta cu ac în coadă, ci de viespea cu silicoane a lui Ogică. Dacă până acum am avut „Acces direct” în decolteul învârtoşat până la omuşor şi în chiloţii tanga ai Casandrei, ba am accesat şi mariajul televizat al celor doi, făptuit fix de „Valentine’s Day”, iată că Simona Gherghe a avut grijă să nu ratam nici prima bătută cu strigături din tânăra familie Ogică. Spaima Loteriei a dat în preaiubita lui soţie de-a julit-o la nas, ba a mai învineţit-o la un ochi.

Asta ca să nu mai punem la socoteală vânătăile de pe picioare şi unghia ruptă. Să nu vă închipuiţi însă că Viespea, astfel agresată, s-a refugiat prin vreun adăpost dedicat femeilor bătute de soţii lor. Nu, povestea cum s-a petrecut totul chiar de lângă Ogică, care, vesel nevoie mare, o asculta hlizindu-se, sprijinit în coada greblei. E drept că şi pe viespe o mai înghesuia râsul din când în când, fix în momentele în care femeia declara că gata, s-a zis cu căsnicia ei de două luni, divorţează şi îl părăseşte.

Dar nu făcea juma’ de pas mai încolo de lângă el! Cică tot scandalul ar fi ponit de la beţiile condimentate cu piţipoance ale lui Loto Man. Amuzat de parcă juca într-o farsă de prost gust, Ogică a susţinut sus şi tare că nevasta s-a lovit în timp ce făcea antrenamente. Poate la lupte corp la corp. Ah, da, şi că acuzele neveste-si nu îl vor împiedica să candideze la Primăria comunei natale. Acum m-am prins. Păi dacă la ţară nu eşti bărbat dacă nu ţi-ai umflat nevasta în bătaie, atunci Ogică se poate lăuda că a dovedit satului cine-i cocoşul în casă.

Citit 1819 ori Ultima modificare Miercuri, 03 Ianuarie 2024 23:25

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.