Iaca nevastă-mea, goală!

Iaca nevastă-mea, goală!
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

 * Pepiţă şi Păstrămioara. Ginerică Pepe a jucat cearşaful miresei înainte de nuntă, anunţând public că Raluca Pastramă a fost virgină când i s-a dăruit. Şi în noaptea dinaintea nunţii, în loc de cheful burlacilor, Pepe a arătat la tot poporul poze cu viitoarea nevastă-sa goală, ca să pună capăt unui scandal ce risca să-i strice ziua nunţii. Fiindcă fecioară-fecioară, da’ ca orice piţi minoră trebuia să-şi facă poze nudă, cu  mobilul în faţa oglinzii. În vremea asta, Oana Zăvoranu amesteca urâciuni şi blesteme în „ceaonul” căsniciei pe care cu mâna ei, că nu pot să dau vina pe mânuţa lui Tudi, şi-a distrus-o. Din zorii zilei de miercuri şi până joi emisiunile au fost numai pe bază de Pepe şi de Pastrămioara lui: cât costă meniul, ce poartă mirele, ce poartă mireasa, cât de vesel e naşul Măruţă, cât de sexy arată naşa Andra, cât de fericiţi sunt părinţii,  cine vine la nuntă, câţi gealaţi păzesc miresica şi cât de mare îi iese burtica gravidă din rochie.

* Sâc-sâc! Cei lăsaţi pe tuşă, de show-ul Pro Tv, precum Agentul VIP Cristi Brancu au adus psihologi să analizeze profilul mirilor şi relaţia lor. Evident că psihologii trebuia să găsească oareş’ce în neregulă cu asemenea expunere, ca să nu spun exhibiţionism matrimonial. Şi au spus că toată circoteca nu-i decât un fel de „sâc-sâc!” copilăresc la adresa Zăvorancei. Dar poate părea şi ceva un pic forţat sau fals. Când vedeam disperarea cu care părinţii mirilor îşi declarau insistent bucuria şi mă lua frica! Şi la Pepe, cu un cap mai scund decât mireasa, avea ceva din aerul copleşit de la nuntă al lui Irinel. Raluca, să fim sinceri, comparativ cu mireasa borcească arăta senzaţional! Domnul şi doamna Pepe.

* Nuntaşii fugiţi. Candidat la Primărie, Prigoană a lăsat aperitivul în farfurie şi a dat fuga la o emisiune. Pe urmă făcea planton la uşa cârciumii aşteptând-o pe nevastă-sa care fugise de la nuntă la Kanal D să comenteze în direct mariajul. Astrologii măsurau Coada Dragonului din horoscoapele mirilor şi comparau astrograma Zăvorancei cu cea a Păstrămioarei. Eu însă am rămas şocată de altă treabă: nevasta lui Ogică a venit la nuntă de parcă se întorsese direct de la produs pe Centură.

Citit 2875 ori Ultima modificare Joi, 04 Ianuarie 2024 00:00

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.