Mascul feroce caut virgină

Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

* A fost sau n-a fost? Fată mare. Ştiţi bancurile acela de doi lei: „Mă, Ioane, nevastă-ta a fost fată mare în noaptea nunţii?” – „Foarte mare!” sau „Nevastă-ta a fost virgină în prima noapte?” – „Deh, ce să zic, unii spun că că da, alţii spun că nu…”. În ziua în care Pepe se lua cu Păstrămioara, Liviu Vârciu se lăuda că dacă la nuntă găseşte şi el o fată mare, se însoară fără să clipească. Păi la nuntă s-o caute? Mai bine încearcă pe la grădiniţă ori prin clasele primare, că la şcoala generală sigur nu mai găseşte. Lăsând gluma la o parte, biata proaspătă nevastă a lui Pepe doar de terorism internaţional n-a fost acuzată, că în rest le-a făcut pe toate. „Să râd, să plâng sau să am o criză scurtă de stricare la burtă?” a comentat sarcastic marţi seara, Agentul VIP Cristi Brancu ştirea că Raluca i-ar făcut farmece lui Pepe. Atât i-a trebuit!

* Cu ouăle pe masă. Zăvoranca a atacat scurt şi ascuţit, isterizată şi de faptul că pe canapeaua Antenei 2 şedea în toată splendoarea, tiza ei, Oana Roman. Querida i-a reproşat dur că ţine cu „minciuna şi cu perverşii”. Brancu n-a rămas nici el dator şi i-a cerut ouăle: „Dacă ai curajul şi dacă ai ouăle pe care spui că le ai, vino aici pe canapea cum ai mai fost şi atunci când aveai război cu mama ta, când am fost cu tine ca nimeni altcineva, şi spune cum stau lucrurile! M-ai minţit de vreo 3-4 ori şi, din cauza ta, era să n-am emisiune, să nu-mi iau salariu”, s-a zburlit Agentul scos din pepeni.

* Poame şi ţaţe. Acu’ nu pot să tac! Pepe n-a rămas nici el dator şi s-a luat de fosta (ma)mă-sa soacră reproşându-i că ar avea aventuri cu „tinereii”. „Aţi fost drăguţică şi când aţi fost mai măricică! Mi-au spus mai mulţi domni că aţi fost drăguţică. Vreţi să vă spun eu ce aţi făcut acum câteva săptămâni cu un tinerel de 33 de ani? I-aţi lăsat ruj pe cămaşă!”, a dezvăluit Pepe. Să înţeleg că doamna Zăvoranu a râvnit la cărniţă tânără? Mai bine nu aflu! Rămân însă cu o dilemă: la ce-i foloseşte Oanei tot acest război murdar, inutil şi stupid iscat împotriva proaspetei familii Pepe?

Citit 3256 ori Ultima modificare Miercuri, 03 Ianuarie 2024 23:58

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.