Bătături de Zână şi creier de Innă

Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

* Pedichiura ei "dă" divă! O zână este suavă, diafană, pluteşte imponderabil sau abia păşeşte pe nouri pufoşi, lăsând în urmă pulbere de stele. Vai, o zână cu labele picioarelor marcate de monturi şi pline de bătături şi băşici inflamate! Nu se poate aşa ceva!, au răcnit ca isterizaţi „Paparazzii” de la Kanal D grăbindu-se să tragă concluzia maliţioasă că Zâna Surprizelor, Andreea Marin Bănică şi-a… implementat picioarele în ea de igienă!

De parcă i-ar fi cântat greierii şi dansat râmele în crăpăturile călcăielor! Fără să fiu vreo fană a Zânei, dezvăluirea tabloidă mi se pare grosolănie! Chiar dacă pedichiura e o treabă de igienă, nu un moft. Ce-a făcut, de fapt, Andreea? S-a descălţat de pantofii sofisticaţi ca să joace şotron, la inaugurarea unei grădiniţe.

Cu siguranţă că puştimea de grădi şi mamele or să-şi amintească peste ani de gestul copilăresc al vedetei de a-şi lepăda preţioasele încălţări şi a se juca sărind din pătrăţel în pătrăţel. Dar „paparazzele” s-au năpustit ca oile să-i pozeze picioarele care arată ca orice alte picioare de femeie, torturate să stea ore în şir pe tocuri de 20, în tot felul de papuci incomozi, picioare de femeie care chiar munceşte nu o ţine toată ziua, ca piţipoancele din şoubizul ieftin şi poleit, în smacuri, masaje şi împachetări cu aur prin saloane de înfrumuseţare.

Faptul că Zâna are monturi şi bătături mi se pare, până la coadă, o chestie de normalitate. Hai să ne scuturăm ţărâna din buletin şi să revenim cu picioarele, fie ele şi bătucite şi pline de bătături, de apusă zână, pe pământ. Mâna sus cine n-are măcar o băşică sau o rosătură!

* Creier dă’ divă. O ştiiire luungă şi tristă, tot pe Kanal D, i-a înălţat cântăreţei Inna o odă fără conţinut. Ba că Inna arată superb fără să-şi fi făcut operaţii estetice (mda, bine!), ba că se îmbracă minunat, dar fără să dea toţi banii pe haine (în afară de body-uri mai poartă şi altceva?!), ba că nu se duce la saloanele de cosmetică şi ci se masează singură cu oloi de măsline, din creştet până-n tălpi. Un dezacord comis de cântăreaţă mi-a julit relaţia subiectului cu predicatul, ca o băşică roşie, pe un picior abia pedichiurat. Bună treabă! Unei vedete îi numărăm bătăturile şi monturile de la picioare, alteia nu-i vedem decât armonia formelor, nu şi asperităţile gramaticale. Păcat!

Citit 2462 ori Ultima modificare Miercuri, 03 Ianuarie 2024 23:50

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.