Cu televizorul, ne tâmpim poporul?!

Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

* Judecata Păcătosului. „Bianca, tocată în bătaie de un iubit, cu tije de fier în picioare. Cruduţa, născută în Ferentari, într-o familie dezbinată, alcoolică, maică-sa plecată prin Italia de nu ştiu câţi ani, tacă-său se bătea cu ea să-i ia sticla de votcă de la gură de când era mică. Pamfile - violată la 11 ani, înfiată, uitată în gara nu ştiu care…. Au toate o viaţă pe care noi dacă am fi avut-o, am fi fost de mult la pământ… sub pământ. Au ele o voinţă mai mare decât a noastră să reuşească în viaţă?”, a spus dintr-o suflare Dan Capatos în „Conferinţa de presă” a Antenei 2.

Jurnaliştii (pretins) deontologi şi propovăduitori ai decenţei pregătiseră pucioasa şi smoala şi erau gata să dezlănţuie flăcările Gheenei împotriva păcătosului Capatos, care aduce în emisiune tot felul de ciudaţi, anonimi şi anonime de calitate umană îndoielnică, îi face cunoscuţi, pe urmă îşi pun silicoane şi devin „vedete”.

* „Nu-s duhovnic!” „Băi, şi eu vorbesc urât, dar la televizor o iau şi eu mai uşor! Alea-s femei!”, scuipa în sân, ca babele, un jurnalist. Cu o seninătate vecină cu cinismul, „acuzatul”, părintele „asistentei supreme”, Bianca Drăguşanu, şi tata „puicuţelor de teve”, Dan Capatos a ridicat în apărarea sa atotputernica telecomandă: „Mi s-a spus «Dom’le distrugi generaţiile! Ce să înveţe tinerii de la tine, de la Simona Gherghe, de la Măruţă? Nu te gândeşti că faci rău?!». Nu! Nu mă gândesc că fac rău şi nici nu fac rău pentru că nu ar trebui ca oamenii să se uite la mine ca la un model! Nu sunt tatăl tuturor tinerilor, nu sunt profesorul sau duhovnicul lor. Sunt un om care a avut şansa să apară la televizor ca să încerce să distreze lumea.

Dacă din cifre reiese că lumea se distrează asta fac”, a răspuns fără urmă de remuşcări realizatorul show-ului păcătos. Care-i singura lui temere? Că nu va apuca să-şi vadă copilul mare şi, eventual la casa lui? De ce? Pentru că-i hipertensiv, trăieşte cu pastile şi a ajuns de două ori cu salvarea la urgenţă… Îmi amintesc de lozinca vremurilor trecute: „Cu televizorul aţi minţit poporul”. Acum are cine să ne mintă şi să ne prostească pe faţă. Cine ştie, poate că totuşi silicoanele şi scandalul nu dăunează grav sănătăţii… ci sufletului şi minţii.

Citit 1670 ori Ultima modificare Joi, 04 Ianuarie 2024 00:59

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.