Vise erotice matinale pentru pedofili

Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

* Fantezii. Dragi realizatori TV, 1 Iunie e Ziua Copilului, nu ziua Pedofilului. De ce de 1 iunie pe teve se îmbracă toate piţi în sexy şcolăriţe sau porno-copiliţe, vorbesc peltic de parcă şi-au muşcat limba şi sug acadeaua? Ieri dimineaţă, Roxana Vancea sărea elasticul îmbrăcată într-un şorţuleţ sexy de şcolăriţă arătând chiloţii şi popoul la tot poporul. Visul pedofililor pensionari la Antena 1 era.

* Dr. Sex. Frate, Mădălina Pamfile s-a apucat de învăţat ca să ia bacul. Sau ca să-l dea, mă rog, pe-acolo. Eu sunt convinsă că la oral se descurcă de minune! Dacă scrie însă cum vorbeşte, nu pot decât să-i compătimesc pe corectori. Întrebată  ce vrea să se facă ea în viaţă, a răspuns că nu s-a gândit chiar pân-acolo. Da’ când era mică, mamă-sa voia s-o facă doctoriţă. Şi a prins ideea din zbor întrebând dacă nu sunt cumva şi facultăţi particulare de medicină că „oricum la facultate te ia de la zero”, nu tre’ să ştii mare lucru. De la zero, de la zero, da’ nu chiar de la zero barat… zic eu. Sunt convinsă că acum există particulare şi de zburat în cosmos, nu numai de medicină, partea proastă este că la cum e sistemul nostru sanitar, Pamfiluţa doctoriţă mai lipseşte! Ori te scoală din morţi ori te trimite direct în iad. Nevinovat, că ai păcătuit privind-o!

* Poc! Ce credeţi că i-a pocnit Biancăi Drăguşanu? Nu, nu siliconul cu care-a fost burduşită de nenea esteticianul, ci o idee. Sau mai bine spus ideile care, plesnesc în capul ei ca pop-cornul în tigaia încinsă. Ca orice piţi, îşi închipuie că dacă pui o cârpă, două aţe şi trei „şvarosvki”, gata, se cheamă că eşti creator de modă. Deci a pălit-o creaţia vestimentară şi are nu mai puţin de 60 de salariaţi gata să execute ce le spune guru Drăguşanu, pardon, guriţa ei botoxată. Concret, Bianca prinde o idee, încropeşte un desen, croitoresele execută, diva îmbracă producţia, se trage în poză, o postează pe Facebook şi automat câteva aspirante la statutul de supremă piţi vor şi ele rochie la fel. Şi cum o divă autentică nu se afişează de prea multe ori cu aceeaşi ţinută, „creaţia” este vândută amortizând astfel preţul cu care a fost trudită. Bote, nu-ţi tăia venele de ciudă, lasă-le lungi!

Citit 2202 ori Ultima modificare Joi, 04 Ianuarie 2024 00:59

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.