Sex de-un milion. De dolari

Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

 * Politicienii lor, mai „potenţi” decât ai noştri. Adică de ce numai ale noastre vedete să fie „înfierate” sexual cu tarife care mai de care mai mici sau mai mari pentru prestaţii în natură (că de play-back suntem sătuli) şi ale altora să fie privite drept uşă de biserică? Sau, mă rog, de templu! O ştire tot face înconjurul presei mondene strigând că o celebră actriţă din China este acuzată că s-a prostituat pe un milion de dolari pe noapte. Şi cică ar fi fost la mijloc vreo 70 de numere. Frate, la o asemenea „fidelitate” de client nici măcar un discount?! În fine, actriţa a dat în judecară publicaţia care i-a dezgolit tariful pentru servicii intime. Mie însă mi-a rămas în cap comentariul lui Cristian Brancu, Agentul VIP care nu-şi revenea la auzul sumei exorbitante: „Măi, să fie şi noapte polară, şi nu poţi să-i dai un milion! Dar dacă e adevărat, înseamnă că există politicieni mai imbecili în alte ţări decât la noi. Dacă un politician face asta, înseamnă că în România e parfum nu alta”, a conchis Agentul Brancu. Mda, parfum de jale şi prăpăd.

* Sfârâie! Sincer, încep să mă uit cu oareşce îngăduinţă, ca să nu spun admiraţie la piţipoancele noastre, cinstite, da’ măcar atractive. După ce am văzut-o pe duduia Trish Paytas, piţipoanca hollywoodiană, până şi năsucul Andreei Tonciu pare mai graţios şi guriţa ei mai… suavă. Dacă ale noastre piţi sunt saci de oase pârliţi la solar, în cazul blondei Trish, mă mir că n-au început să-i sfârâie şunculiţele şi pe grătarul încins al solarului de care este dependentă încă de la 14 ani. Nici nu ştiu ce ţipă mai tare pe ea: hainele urlătoare de un roz diabetic şi strâmte, sau celulita care i se revarsă de pe formele rubensiene. Cum o fi ajuns juna imaginea unor sex-shop-uri sau unor magazine de lenjerie intimă de peste ocean, nu am să pricep nici dacă îmi explică jurnaliştii de două ori consecutiv de la Kanal D. Că la ei am văzut şi revăzut ştirea.

* Fenomenul Chix. Antena 1 mă înghesuie iar din reclame cu "fenomenului tv al toamnei trecute" – Factorul X. Eu cred sincer că a fost un chiX mare, mare, cu factor cu tot. Şi nici măcar Răzvan şi Dani n-au cum să-l resusciteze.

Citit 1951 ori Ultima modificare Joi, 04 Ianuarie 2024 00:53

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.