Nenea Bănică. (Andreea) Marin Bănică

Nenea Bănică. (Andreea) Marin Bănică
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

* Sânii Rădulească vs. cravata lui Bănică. După „Domnul Andra”, aşa cum un concurent cu talentul mai mare decât gândirea a botezat-o pe soţia lui Măruţă, a apărut nea’ Marin Bănică. Andreea Marin Bănică. La Realitatea lui Schwartzenberg e un fel de război rece între cele două scorpii ale televiziunii postdecembriste: Mihaela Răduleascu şi Marin Bănică. Divele care au împărţit gloria divertismentului decent (fără poale-n cap şi ţâţe goale-n vânt), dar şi acelaşi soţ, Ştefan Bănică veşnic Junior, acum „împart” acelaşi patron.

Nu-i ediţie lăsată de la Răduleasca, pentru ca rochia pe care vedeta a purtat-o în emisiune să nu devină ea însăşi ştire naţională. Şi nu doar prin faptul că e opera unui designer extraordinar. Mihaela a scos la bătaie artileria feminină: rochii mulate pe formele ei de adolescentă, picioare fără cusur, sâni dezgoliţi cât s-o ia imaginaţia masculină pe cărări păcătos dionisiace. E clar că Andreea Marin Bănică nu putea concura la secţiunea sexy şi rea, că n-o mai ajută nici formele, nici scorţoşenia din care a făcut un stindard.

Aşa că a ales să-şi ambaleze formele în ţinute androgine. Şi arată ca un nene. Nenea Marin Bănică. Am prins la teve, pe Antena 2 o analiză interesantă a noii ei producţii – de altfel o idee de calitate şi de maxim bun-simţ – de a scoate în faţă oamenii valoroşi prin ceea ce fac nu prin ceea ce dezbracă. Faza este că la prima ediţie a emisiunii şi-a luat bătaie şi de la Disney Channer, adică de la desene animate. Nasol momentul să ajungi să te baţi în audienţă cu alde Mickey Mouse şi Popeye Marinarul. Dacă ştiau sărmani că-i vorba de-o zână, trimiteau copiii la culcare. Revenind la cravatele şi pantalonii bărbăteşti ai Andreei, e clară strategia de a o transforma din Zâna plină de rozuri, valonaşe diafane. Faza e că arată cam ca Zânul din reclama bancară…

* Şi tu Brut(us)ă mică şi blondă? În stilul cunoscut, Elena Udrea scoate din coşul cu rufe al PDL informaţii cu bikini. Ca şi când demisia din conducerea partidului ar fi lăsat-o „curată şi uscată”, s-a apucat să dea din casă cum că unii lideri de partid i-au cerut să le angajeze amantele. Şi tu, Brutusă blondă! Vorbeşti de amante în casa marinarului? Vai!

Citit 1707 ori Ultima modificare Joi, 04 Ianuarie 2024 00:53

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.