Vara asta se poartă „ţâţless”

Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

* Hamul şi micul taliban. „Vrei să port sutien? Foarte bine. Purtăm amândoi! Ca să vezi şi tu cum e!”, l-a pus la punct, tăioasă ca un iatagan turcesc, Anamaria Prodan pe bărbatu-său „Reghe” (Laurenţiu Reghecampf). Prodanca face parte din categoria femeilor care nu suportă „hamul” sau „ţâţarul” cum i se mai spune acestui obiect intim de tortură sau păcăleală şi pentru că i-au dat de câteva ori sânii pe-afară în reality-show-ul „Dragoste în prelungiri” pe care îl face pentru "Euforia Tv", Laur, consortul, a încercat să-i impună clauza vestimentară. Şi-a şi găsit cui! „Da’ nu vrei să mi le tai în casă şi să mi le montez când ies pe stradă? Taliban mic ce eşti”, a întors gluma Prodanca.

Nu, Reghe prefera ca nevastă-sa să-şi pună sânii când e cu el şi să-i demonteze când ies amândoi în lume. Desigur, regulile se schimbă atunci când sutienul îi lipseşte unei femei care îi dă târcoale lui Reghe. Puţin a lipsit ca Anamaria să nu-i facă o freză palmier-electrocutat identică aceleia pe care ea înseşi o poartă, duduiţei jurnalist venite să-i ia un interviu lui Reghe, fără sutien. „Trebuia să-i spui să-şi pună sutien! Da’ nu voiai să-i arăţi pectoralii tăi? Eşti un bărbat frumos, normal că sunt geloasă”, s-a zburlit Prodanca, punând botic pentru tot restul zilei. E clar, vara asta se poartă ţâţless. Aia, topless!

* Război rece. Doamnelor, fiţi sincere până la capăt şi răspundeţi deschis: cum aţi reacţiona dacă aţi găsi în maşina soţului un cercel preţios, desperecheat, care nu este nici al vostru, nici al mamei sau al soacrei, nici al vreunei prietene cunoscute care obişnuieşte să urce în maşina familiei? Şi dacă soţul ar avea o meserie tipic masculină – antrenor de fotbal – deci e clar că nu umblă după fotomodele sau secretare după coada lui, ca să aibă vreo scuză.

Anamaria Prodan (ea a descoperit obiectul suspect) nu a reacţionat cum ar fi făcut-o alte neveste puse pe harţă: să se ducă direct la soţ şi să-i scoată ochii cu cercelul. Evident, bine nu i-a picat, dar a ţinut cont de faptul că bărbatul ei avea un meci în acea seară, şi un stres în plus nu i-ar fi fost de folos. Prodanca a tăcut, dar sunt sigură că proba incriminatoare a ajuns la dosar, nu s-a „clasat”. Da’ uite o probă de atitudine înţeleaptă.

Citit 2009 ori Ultima modificare Joi, 04 Ianuarie 2024 00:50

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.