Seism cu şunculiţe şi sâni de piţipoancă

Seism cu şunculiţe şi sâni de piţipoancă
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

* Blestemul fularului, tare ca push-up-ul! După chiloţii cu push-up ai lui lui Cătălin Botezatu, papionul puchiţat al lui Ion Raţiu, bretelele lui Marius Tucă (Show), căciula cu urechi (de la Revoluţie) a lui Ion Iliescu şi puloverul roşu al lui Petre Roman a intrat în celebritate fularul „Burberry” al lui Adrian Năstase. O fi şi asta o formă de pedanterie sinucigaşă să-ţi legi plaga împuşcată cu un fular de fiţe… Mie însă mi-au rămas în memorie izbucnirile televizionistice ale lui Mădălin Voicu la adresa jurnaliştilor care au tras de fularul lui Năstase mai ceva ca de elasticul bikinilor Biancăi Drăguşanu. „Şi ce voiaţi mă să-şi pună la gât? O pereche de chiloţi?! Aţi făcut telenovelă din asta!”. Mda era o idee. Numai să fi fost nişte chiloţi marca Botezatu, ca să se bucure şi creatorul de izmene de un plus de publicitate, potrivită cu tentativele lui de sinucidere. Oricum, să nu mai aud de expresia „tare ca fularul”, şi nici de bombo(nele) că mă ia capul. Şi mă sinucid prin omorâre…

* 112, Manele! Când mascaţii bubuie la uşă în creierii dimineţii, pirandele încep să urle şi să-şi salte poalele în cap, puradeii chirăie, iar urmăriţii general care n-au aflat încă de razie, ca să fie bine-merci departe, se dau prinşi cu lacrimi amare şi văicăreli. Ei bine, când mascaţii i-au năvălit la uşă dansatoarei din buric Mona Constantinescu, ce credeţi că a făcut manelista? A suna la 112, să cheme poliţia. Numai că poliţia era exact la uşa ei şi îi striga să deschidă mai iute ca să nu-i rupă uşa din ţâţâni. M-a surprins mărturia ei mai tare decât cutremurul pe care l-a stârnit în studioul Antenei 1. Pornind din epicentrul ei ombilical, a început seismul şunculiţelor şi al sânilor ei uriaşi, pe ritmuri orientale. Hâţ la stânga, hâţ la dreapta, uşurel să nu te "verşi" afară din costum, cadână!

* Când s-a inventat „Ion”? Săracul Ion! Degeaba l-a omorât dramatic Liviu Rebreanu, că l-a reinventat „bacaloriata” Madălina Pamfile. Şi cât e el de Mircea N. Stoian şi de păcătos, a fost nevoit să admită că da, un roman este considerat o invenţie, ca atare e corect spus că „Ion” a fost „inventat”. După „Blestemul pământului” şi „Blestemul iubirii”, uite că pe Ion l-a pălit blestemul bacalaureatului, azvârlit de Mădălina Pamfile.

Citit 2018 ori Ultima modificare Joi, 04 Ianuarie 2024 00:51

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.