Senzuală şi penală

Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

* Sau penal de senzuală. Două poponeţe rotunjoare, decoltate în tanga, se zbânţuie pe micul ecran de-a stânga şi de-a dreapta unei scăfârlii vorbitoare, de plod inocent neterminat - Dani Oţil. Uneori, în fundal mai apare şi trapezul musculos al unui nene care-şi mişcă şoldurile de parcă s-ar pregăti pentru vreun sexy-maraton. Aşa e în fiecare dimineaţă de când „Neaţa cu Răzvan şi Dani” s-a mutat la Mamaia. „Vecina” Roxana Vancea e de-a dreptul (decent) îmbrăcată şi nu i-au mai sărit sânii din decolteu! Simplu, pentru că nu-l mai are! Acum câteva zile am avut parte de un veritabil dans erotic: două fătuci se tăvăleau lascive şi ude pe nisipul fierbinte, pe ritmurile nemuritoarei „Lambada” şi, dacă nu era soarele de trei suliţe pe cer, aş fi zis că-i vreun program destinat adulţilor. Să mă mai minunez că la ştirile glossy aflu despre Simona cea senzuală şi penală că şi-a postat pe internet o poză cu noii ei chiloţi tanga?

Tanga precum tanga, da' dacă nu îţi asortezi aţa din dos la o pereche de cizme de vară cu găurele, ca să aibă nisipul pe unde-ţi intra, ori cu nişte toace ascuţite ca pumnalul, ca să mergi precum cocostârcul pe plajă, zău că n-ai făcut nimic!

* „Bacaloriaţii”. „Lasă, mă, că şi parlamentarii ăştia n-are mai mult de două clase!”, cobea Viorica de la Clejani înainte să ia foc. Nu ştiu dacă a fost regie sau prostie că părinţii Margheritei s-au dus cu televiziunea după ei să vadă mândreţe de rezultate. Tocmai se lăuda că o face pe siliconata fiică ministră când a aflat că s-a dus şi bacul acesta: „Cum bă? Două sutimi, să le ia dracu! Anu’ trecut a luat-o somnul, anul acesta…”, se lamenta mama ultragiată. În studio la Kanal D, lăutăreasa Catanga trecea de la agonie la extaz - ba ne explica de zor că fiu-su’ e un geniu muzical înnăscut şi să nu îndrăznească nimeni să-l pună pe aceeaşi linie cu alde Guţă junior, ba îl porcăia cu elan că şi-a pierdut mintea şi vremea cu o „ţărancă” şi nu şi-a mai amintit nicio poezie de-a lui Eminescu.

Citit 1848 ori Ultima modificare Joi, 04 Ianuarie 2024 01:11

Mai multe din această categorie:

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.