Bacalaureatul cu perversiuni

Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

* Morţii mei, morţii tăi, morţii noştri. OTV să-i ierte. „N-am avut nimic cu ea până să-mi zică că-mi ia morţii… undeva”, explică sec Raluca Podea, vedetă a OTV, motivul pentru care s-a luat cu colega de platou la bătaie. În direct la televiziunea poporului lui Dan Diaconescu! Incredibil, nici nu ştiţi ce-aţi pierdut - o păruială cu şuturi şi pumni dimineaţa, arbitrată de amfitrionul emisiunii care striga de zor după publicitate.

Parcă de-aia avea poporul nevoie după ce a fost obişnuit cu reconstituiri de crime, sinucideri şi violuri în direct, cu transmisiuni de înmormântări şi alte asemenea „picanterii”. Raluca Podea mie-mi pare o copie neretuşată a Biancăi Drăguşanu. Motivul pe care am văzut-o deunăzi noapte la televizor a fost că şi-a pierdut memoria în urma unui accident. Mă rog, şi-a pierdut-o acum şase ani, dar vorba aia, Capatos abia atunci aflase! Pierderea de memorie s-a răsfrânt şi după recuperarea din accident, pentru că Raluca a rătăcit numărul bărbaţilor cu care s-a iubit.

* Perversul de la Bac. După autorul celebrei „perverse ca pe Târgu Ocna”, salut apariţia în showbizul de marginea şanţului a perversului de la bacalaureat. L-am văzut la „Poveştirile de noapte” şi am simţit imperios nevoia să deschid geamul larg. Mi se părea că miroase a cocalarie pentru că, s-avem pardon, cam asta a fost în procent de 70 la sută - bacul cocalarilor şi al piţipoancelor!

În cheamă Pacyno şi e ”bombă pe Facebook”. Junele chiar s-a pregătit de bac: şi-a făcut freza, s-a aranjat sexy, dar n-a luat decât 1,50 la matematică, 1,30 la fizică, şi 2,50 la română. Oricum, a făcut un efort că văru-său, de exemplu, nici n-a mai ajuns la bac, că-i era prea somn… Faza tare e că Pamfiluţa proaspăt bacalaureată a devenit „Enigma Pamfiliei” pentru colegii de la Antenă şi s-a apucat să asculte chiar şi „Paparotti”. Ziceţi şi voi dacă n-a fost bacul cu perversiuni. Al învăţământului abuzat de miniştri, reformă, elevi, părinţi şi profi.

Citit 2077 ori Ultima modificare Joi, 04 Ianuarie 2024 01:11

Mai multe din această categorie:

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.