Cele 2.500 de femei ale lui Năstase

Cele 2.500 de femei ale lui Năstase
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

* O ţară şi doi grădinari. Vă plac filmele indiene? Da’ mie… ce-mi mai plăceau pe vremea când Galaţiul avea cinematografe, iar la „Dacia”, la mine în cartier, era prăpăd când se băga Bollywood! Mamă, ce-am mai plâns la „O floare şi doi grădinari”! Nu, nu m-am învălătucit în „Lanţul amintirilor”, dar am senzaţia acută, de miercuri seară, de când Curtea Constituţională îşi dă în cărţi şi bobi juridici şi ascultă referendumul cu ghiocul legislativ, că trăiesc producţia cinematografică pe viu, cu România în rolul principal. Şi nu ştiu de ce, dar tare mi-e teamă că unul din cei doi „grădinari” e mai degrabă gropar. Măcar să nu ne îngroape de vii! Desigur, trăind bine!

* Primul bărbat, ultima femeie. „S-a spulberat un mit!”, titra la ceas de noapte pe ecran la „Un show păcătos”. Ilie Năstase a fost silit să mărturisească presei cum stă treaba cu cele 2.500 de femei care i-au trecut prin patul lui de amant focos. Cu sinceritate, celebrul tenismen a recunoscut că n-au fost chiar 2.500, ci 2.499! Sau mai pe număratelea îi ies la socoteală vreo 800. De restul nu-şi mai aduce aminte că era şi el cu chef… se-nţelege! Acelaşi Năstase a spus că nu contează tot haremul pe care până şi sultanul ar fi pizmaş, ci „contează ultima femeie cu care eşti”. La noi femeile, e mai degrabă un pic invers, contează primul bărbat. Sau poate nu! Cert este că în dreapta lui Ilie a răsărit imediat viitoarea lui soţie, Brigitte Sfăt. Sexoasă, nu zic nu, dar buzele ei, ţapene de-atâta plastic, îi dădeau un aer de Daffy Duck. O fi şi asta o lege a bărbăţiei, să-ţi începi căsniciile cu o franţuzoaică şi să le termini c-o piţi, botoxată până-n omuşor şi siliconată până-n măseaua de minte.

* Gigel Virginel. Nu-i deajuns că Pro Tv l-a pus pe Gigel Frone să cânte serenade la nisip pentru fetele în slip, „Accesul Direct” al Simonei Gherghe i-a întins o cursă, aducând o tanti nervoasă, cu plodul de mână, să-i revenice paternitatea. Gigel se jura că-i virgin, isterica, nimic, că să-i recunoască băiatul şi să-l crească! Penibil până la cer şi retur. Finalul, previzibil: ha-ha a fost o farsă! Ia de-aci un tort şi simte-te bine, Gigele, mamă!

Citit 1629 ori Ultima modificare Joi, 04 Ianuarie 2024 01:04

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.