Ia-te-n piept cu piţipoanca!

Ia-te-n piept cu piţipoanca!
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

* Uragan! Silicoanele rezistă. Ploaia îi biciuia nemilos sânii uriaşi, faţa şi întreaga ei făptură de piţipoancă supremă, dar ea nu s-a lăsat! Vântul năprasnic mai avea puţin şi-i smulgea maioul micuţ şi negru care, ca o părere, acoperea minimalist platoşa de silicon din prim-planul imaginii. Stihiile dezlănţuite ale naturii riscau s-o lase cheală, iar cuvintele pe care le rostea i se întorceau înapoi, după buzele botoxate. În jurul ei, oraşul se prăvălea, străzile erau înghiţite de ape, clădirile gemeau şi se frângeau, maşinile erau luate pe sus de viituri, oamenii mureau, dar silicoanele lui Coco Austin rezistau apoteotic, dovadă filmul care circulă pe internet şi pe care l-am văzut şi eu la ştiri. Ce credeaţi că numai piţipoancele noastre se pozează goale şi sexy, printre nămeţi? Că numai gerul crâncen al iernii le convinge să zburde în chiloţei şi ciuboţele de parcă ar fi 40 de grade la umbră? Ei bine, nu! Piţipoanca rămâne piţipoancă şi peste ocean. Aşa se face că blonda Coco Austin a profitat (la propriu) de uraganul Sandy, şi a ieşit pe balconul apartamentului său ca să-l înfrunte vitejeşte cu sânii ei imenşi şi popoul gigantic. Ca orice piţi care se respectă, Coco era îmbrăcată regulamentar, într-un trening de un roz piţiponcesc de-ţi creştea glicemia. „Martor” la faţa locului, vedeta a arătat lumii dezastrul care o înconjura, dar astea au fost doar amănunte, personajele principale, filmate gros-plan, au fost sânii ei de piţipoancă absolută care au reuşit să transforme uraganul Sandy, care a produs pagube de zeci de miliarde de dolari, în SUA, într-un concurs de maiouri ude. Aşteptăm cu interes pozele lui Coco Austin cu sfârşitul lumii. Siliconul rezistă!
* Maicăl şi piticu’. Adică de ce s-ajungă numai Lady Gaga şi Titanicul manele. Michael Jackson ce-are? Mai ales dacă taman înainte să moară l-a sunat pe un obscur manelist şi i-a spus (în româneşte): „Piticule, cântă melodia asta în memoria mea, aşa cum îmi plăcea!”. Săracu’ Maicăl!

Citit 1718 ori Ultima modificare Luni, 12 Noiembrie 2012 17:31

2 comentarii

 • postat de smecher
  Marți, 13 Noiembrie 2012 17:32
  daca stau bine si ma gandesc mai toate fetele sau femeile de acum prefera silicoane botox etc ca nu prea o sa mai vezi fete normale vreodata in romania se prostesc in loc sa fie asa cum le-a lasat dumnezeu ele isi distrug corpul si pe langa asta nu-mi plac fetele care vorbesc urat injura sau sunt violente sau poarta piercing in buze buric sau mai stiu eu unde sau cercei de aia mari rotunzi si mai sunt rujate si cu o nuanta dinasta roz puternica sau alta culoare is penibile da asa sunt generatiile de azi cu fite ca sa zic asa imi plac fetele care vorbesc frumos si care nu sunt violente
  nu injura nu vorbesc urat da nu o sa mai vezi asa ceva in tara asta
  0
  0
  Raportează
 • postat de alfar
  Marți, 13 Noiembrie 2012 16:54
  doar o lume ipocrita. carui barbat nu i-ar place sa se joace cu zurgalaii unui pitipoance ca-n poza? carui barbat nu i-ar place sa i se cinte la taragot o piesa in stil farcasu? de ce ne temem de adevar si nu spunem lucrurilor pe nume? ele investesc in scopul de a isi inmultii banii bagati. e o afacere poate mult mai onesta decit multe altele facute pe minciuni electorale sau bani cistigati mult prea usor prin folosirea banilor publici. e un mod de viata actual. bine, citi din barbati ramin doar cu visele pentru ca ele sint dragute doar cu cei cu bani doldora? asta e. daca ar plati si un impozit, pitipoancele pentru prestari, chiar nu vad care e problema. detest articole scrise de femei de tema lor. pina la urma daca s-ar legaliza meseria ar fi mult mai bine pentru toti. dar...prejudecatile si biserica, nu... atunci traiti in ascunderea realitatii. e un stil ce prinde la roman.
  0
  0
  Raportează

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.