Călcăm pe ouă la Eurovision

Călcăm pe ouă la Eurovision
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

* Puteam fi „Unique”! N-o să fim nici măcar Electric Fence, deşi mi-ar fi plăcut să fim! Recunosc, m-am temut să nu facem BăsEurovision, cu Robert Turcescu. Şi uite că o să ne prezentăm la Malmo călcând (ca) pe ouă. Nu pentru că reprezentantul României îl cheamă Cezar Ouatu, ci pentru că în cele trei interpretări live ale piesei „It’s My Life”, artistului Cezar i-a patinat vocea de două ori şi-a făcut „omletă” din versuri şi trilurile lui speciale. Sunt convinsă e cu adevărat „Unique”, pardon, unic să fii soprană în costumul lui Adam, adică să fii contratenor, numai că mie nu mi se pare că-i suficient de stăpân pe vocea lui pentru o competiţie internaţională. Singura interpretare a lui Cezar care mi-a plăcut a fost cea de la preselecţii, pe care am urmărit-o postată pe site-ul Eurovisionului! În concluzie, ori îl ţine coaja, adică vocea, ori ne luăm papara!

* „ABBA, dăă!” Cât de penibil poate fi TVR s-a dovedit cu prezentarea jenantă a celor patru ABBA-gii care împrumutaseră poantele mirositoare ale lui Bendeac şi limbajul piţipoancelor - „fatăăă!”. De cei doi penibili din Camera verde nu mai spun! „Îi invit pe următorii concurenţi care de fapt este o doamnă”, aşa grăit-a prezentatoarea! Şi ca să mă întorc la concurenţi, în afară de Luminiţa Anghel şi de Electric Fence, evident că mi-a plăcut de FreeStay. De ce? Pentru că au fost nebunatici, dezlănţuiţi, naturali şi sinceri!

* Scandalul dă în clocot. Încă din timpul concursului Luminiţa Anghel se arăta la fel de „prietenoasă” ca o băşică în talpă şi s-a stropşit de vreo două ori la prezentatori. Coregrafia dansatorilor de la Pro Tv putea fi mai… fierbinte! Modul în care artista a fost jurizată, faptul că un membru al juriului nu i-a dat nici măcar jumătate de punct, e deja altă poveste, cu iz puturos de făcătură. La fel de „înmiresmat” e şi televotingul publicului. Luminiţa are voce, piesa avea tărie de Eurovision, şi cu o coregrafie bună ar fi putut face senzaţie. La fel şi Electric Fence. Solista are voce cât pentru două Finale Mondiale, nu europene! Dar ce mai contează: scandal să fie!

Citit 1860 ori Ultima modificare Luni, 11 Martie 2013 01:23

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.