Fără număr, fără număr să le dea Chelsea în retur!

Fără număr, fără număr să le dea Chelsea în retur!
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

* La Pro TV, meciul oilor cu Chelsea a fost o ştire mult mai importantă decât faptul că a căzut un elicopter şi s-a lăsat şi cu victime. Cred că idealul în materie de ştiri pentru Pro TV ar fi să să se prăbuşească avionul cu echipa Steaua. În fine, să nu moară nimeni dacă s-ar putea (că n-am nimic cu ei, sunt şi ei oameni), dar vă zic că ar fi delir în redacţie la Pro TV. Şi să mai apară şi unul care a filmat întreaga tragedie cu telefonul mobil. Da, tată, spectacol!

* Mare lucru nu vă pot spune despre ce au trăncănit comentatorii de la Steaua - Chelsea, că m-am uitat la Stuttgart - Lazio. Şi, ca să nu mă acuzaţi că nu sunt naţionalist, cu nu ţin cu ai noştri, vă spun că m-am uitat la meciul ăsta ca să îi văd pe Maxim şi pe Radu Ştefan.

* M-am uitat, în schimb, la câteva minute, pe final, din Happy Hour şi m-am distrat cu lăutarii care au băgat o manea cu Steaua. Da, Steaua e numai una! Fără număr, fără număr să le dea Chelsea în retur!

* Am descoperit cu stupoare că am în grilă un post care se numeşte TVR News. Nu am rezistat mai mult de cinci minute. Ştiri echilibrate din zona economică, politică, socială. Chiar decent. Problema e că nu sunt obişnuit decât cu programe de ştiri manelizate şi părtinitoare. Deci n-au nicio şansă să răzbească cu ratingul.

* Deja sunt în sevraj. De câteva zile, postul meu preferat, TV Brăila, transmite doar anunţuri scrise. Vă rog frumos, domnule Bunea Stancu, să băgaţi nişte bani publici în TV Brăila că se duce totul de râpă. Îmi vreau înapoi emisiunea cu manele în direct şi mai ales cele două anunţuri cu vila de la Scorţaru şi terenul de la Vânători.

* Da, românii au talent! Au un mare talent să se facă de doi lei la televizor.

* Jur că în weekend o să mă uit la Trinitas TV şi la Speranţa TV. Nu am reuşit niciodată să stau mai mult de trei secunde pe posturile astea şi cred că le sunt dator. Sper să nu fiu dezamăgit.

Citit 1342 ori Ultima modificare Vineri, 08 Martie 2013 16:22

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.