Televiziunea Română: cu chiloţei şi fără...

Televiziunea Română: cu chiloţei şi fără...
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

* Vecine sau păcătoase? „Păpuşe, mata ai greşit emisiunea! Bara în jurul căreia şerpuieşti este în studio la Capatos, care are emisiune la miez de noapte! Sau ai rămas de azi noapte acolo şi-au venit ăştia cu matinalul peste tine?!”, mi-am zis în gând privind la duduia care se frângea în mişcări lascive de dans. Le-avea pe toate la vedere, în sensul că-şi trăsese un şorţuleţ sexy de bucătărie peste lenjeria intimă albă, asortată cu pantofii catalige din picioare. Mie una mi-e clar, televiziunea se împarte în două: fără chiloţi în sensul că nu-i are, şi cu chiloţi, în sensul că bikinii sunt purtaţi pe afară, ca piesă de vestimentaţie în sine, fără altceva care să deturneze atenţia şi să creeze dubii. Deja mi-e greu să le mai deosebesc pe candidatele la postul de vecină a lui Răzvan şi Dani de pretendentele la asistenta păcătoasă. Dansurile de împerechere filmate de jos în sus dezvăluie mai mult decât harta de la meteo. Mă gândesc ce mult îmi plăceau, când eram copil, spectacolele de varietăţi „Cu mască şi fără mască”. Acum nu mai avem cu mască şi fără, ci cu chiloţi şi fără! Dacă şi TVR a dat-o pe cântăreaţa Bijou la loteria lenjeriei intime 6 din 49, de ce să ne mai minunăm?

* „Avem şi noi”. În vreme ce Vecina potenţială de ieri rupea ringul de dans, Dani a simţit să intervină: „No, no, no, staţi să ne coordonăm, că văd ăia mici acasă şi cred că noi n-avem chiloţi. Avem şi noi! Iete!”, şi-a ridicat demonstrativ marginea boxerilor albaştri peste talia lăsată a blugilor. Răzvan se închina „Doamne, Doamne”, plângându-se că prestatoarele de acest fel „e mai multe şi se tot înmulţesc”! Dacă n-o să plângeţi voi după cuminţica Daniela Crudu.

* Şef peste lenjeria nevestei. Mai interesante sunt dezbaterile pe tema „a avut sau n-a avut”, evident, chiloţi, la vreo rochie mai mult decoltată decât îmbrăcată. Noroc că pentru asta s-au inventat soţii care să declare precum bărbatul artistei Lora: "Dacă a avut sau nu lenjerie intimă mă priveşte doar pe mine. Eu îi pun, eu îi scot”.

Citit 1415 ori Ultima modificare Marți, 02 Aprilie 2013 18:53

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.