Coana Justiţica, plătită în natură

Coana Justiţica, plătită în natură
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

* Festin pupăcios. Bine, pricep cum vine „să-ţi devorezi” iubita/iubitul cu sărutări fierbinţi, cotropitoare, dar ca să-ţi devorezi cina în timp ce săruţi mi se pare cam… nepotrivit! După ce am văzut cum se pupau lung şi cu foc alde Bahmu cu iubitul, nu puteam rata replica pupăcioasă a fostului ei soţ, Silviu Prigoană, pe care îl crâmpoţea cu buzele noua lui iubită. Numai că „Roşcata lui Prigoană”, aşa cum îi zice presa taboidă, îl pupăcea cu entuziasm pe Plici-man cu gura plină. Şi ca să nu fie singura, îl îndopa şi pe Prigoană, ca să aibă şi el la ce mesteca, după care dăi cu ştampilatul. Cum era treaba aia latinească? Ah, gusturile nu se discută. Se pupă.

* Mânca-l-ar mama de Photoshop! A vrut să intre cu pantofii Louboutin în piscină, dar şi-a adus aminte că nu erau ai ei. În compensaţie, a intrat cu ciorapii plasă pe ea în apă. Ce dacă purta pe ea doar costumul de baie şi nişte bijuterii splendide! Vorbesc despre Giulia Nahmany. Vedeta a zis că a fost chiar plăcut să păstreze dresurile pe ea, chit că au râs unii că a făcut o gafă monumentală. Ceea ce intrigă este faptul că pozele o arată cu mult mai slabă decât în realitate! Nu zice nimeni să rămâi trasă prin inel după o perioadă de maternitate, dar ca să apari peste noapte, în poze, ca o trestie, Photoshop se cheamă. Giulia a mărturisit sincer că doar faţa e a ei, restul trupului din poze a fost retuşat. Mă întreb însă ce impact pot avea asemenea fotografii asupra tinerelor al cărui scop de viaţă este să se înfometeze până la bulimie ca să arate la fel de bine ca vedetele din reviste. Care vedete sunt operate cu „mouse”-ul până nu mai seamănă cu originalul…

* Şoricel frăgezel. „Judecătorii plătiţi în natură”, trâmbiţa România Tv titrând mare cum un magistrat a cerut drept şpagă „şoricel frăgezel şi grăsunel, cârnaţi şi smântânică”. Păi în condiţiile în care Coana Justiţica (aia de-o ţin magistraţii legată la ochi) mai mult dansează la bara acuzaţilor după cum îi cântă maneliştii, mă mir să nu ceară în curând şpaga în bonuri de masă!

Citit 967 ori Ultima modificare Luni, 01 Aprilie 2013 17:44

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.