Şi divele taie porcul

Şi divele taie porcul
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

* Căprioarele şi sexy şoriciul. Da, aţi citit bine, şi divele, care par că se hrănesc cu aer comprimat şi dietetic, taie porcul. Şi nu e vorba de tăiat porcul de pe listă şi nici de posesorul de ceafă de porcină din al cărui card nelimitat şi plin de extraopţiuni se hrănesc tot anul, ci de vietatea grohăitoare fără de care Crăciunul nu poate fi Crăciun. De o săptămână încoace, nu trece zi să nu aflu că o altă vedetă şi-a făcut de cap la pomana porcului. De pildă, căprioarele din trupa Bambi s-au prezentat la prepararea bietului Ghiţă ca la MasterChef, într-o bucătărie profesionistă, atent asistate de maestrul bucătar speriat să nu-i arunce vreuna în aer bunătate de cratiţe. Sarcinile au fost împărţite judicios: blonda s-a ocupat de legume, în sensul că le-a mărunţit cu tot cu propriile unghii, lăcrimând de mila cepei, bruna şi-a făcut de treabă cu cărnurile şi şunculiţele. Descurcăreţe foc, una dintre ele a recunoscut că a fost o vreme când era atât de pricepută la gătit încât a spălat carnea de mici! În fine, credincioase cum se pretind, au răbdat până când festinul sfârâia îmbietor în tigaie, apoi au spus că postul e mai degrabă spiritual decât alimentar, şi că mâncarea nu e, totuşi, un păcat…
* Sacrificiu şi suspin. “Nea Gheorghe, aţi crescut porcul ăsta atât de mare şi de frumos, are nişte bulane că mă întrece”, a mărturisit, la Cancan Tv, Bianca. Bianca Rus, nu Drăguşanu. Ehei, unde-s vremurile în care chiuia călare pe grăsunul proaspăt căsăpit? Slavă cerului că n-a încercat poziţia asta şi acum, altfel bietul dobitoc ajungea piftie fără să mai fie tranşat. E drept, Bianca a reuşit să fie mai vedetă decât porcul sacrificat, echipată de-ai fi zis ca se duce la shopping la mall, şi luând interviuri la doi ştiuleţi de porumb. Nu e de mirare că, voit sau nu, apa fierbinte pentru spălarea lui Ghiţă a ajuns pe cizmele ei. „Trebuie să-mi pun o boabă d-asta de porumb în gură că carne… mai puţin”, a scăpat Biencuţa o cacofonie, poftind la şoriciul rumenit în untură, dar fiind la aspră dietă de slăbit.

Citit 1016 ori Ultima modificare Duminică, 22 Decembrie 2013 15:24

1 comentariu

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.