Când minorele corup sexual politicienii

Când minorele corup sexual politicienii
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

* Moşule ce tânăr eşti! Da’ ce Crăciuniţă sexy mai ai! Sincer, cred că inima lui Moş Crăciun funcţionează pe bază de baterii reîncărcabile. Păi cum, să mai reziste sărmanul, când de peste tot îl năpădesc „crăciuline” şi „crăciuniţe” care n-ar rezista la Pol nici măcar o secundă, aşa de sumar îmbrăcate sunt! „Remarc că pentru un copil perspicace, Crăciunul românesc este un eveniment care generează pe lângă multe cadouri şi curiozităţi de ordin erotic, nişte enorme confuzii de ordin ideologic”, bătea deunăzi Apropo-uri Andi Moisescu. Păi ce confuzie mi-a stârnit când aflai de la România Tv că, de Sărbători, Simona Sensual a devenit mai bună. Când e vorba de duduia Suhoi nu ştii dacă bunătatea ei vizează aşternutul, trupul sau sufletul. Ei bine, nu vă las cu dilema, era vorba de suflet, în sensul că Simonica a dat ceva de pomană unei bătrâne sărmane. Şi tot la capitolul confuzii, iaca la Oana Lis vine moşul în fiecare zi a anului, iar la unii copii ajunge Paul Maximus.
* Corupătoarele din bancă. Nu ştiu dacă e vorba de banca a treia rândul de la geam, cert este că de pe băncile gimnaziului sau liceului, 16 tinere au ajuns corupătoare de medici, politicieni şi oameni de afaceri! Ştirea de la România Tv spunea că bărbaţii le aşteptau cu maşinile luxoase să iasă de la şcoală – bine că măcar nu chiuleau! - şi le invitau la diferite petreceri unde se uitau la filme XXX, consumau alcool şi fumau ţigări halucinogene, iar ulterior făceau sex cu minorele cu vârste cuprinse între 12 şi 17 ani şi le plăteau cu sume cuprinse între 50 şi 150 de lei. Aşa ieftin? Mă scuzaţi, m-a luat gura pe dinainte! România Tv zicea cum că cei zece bărbaţi au declarat în faţa anchetatorilor că de fapt minorele au insistat să facă sex, iar ei nu ştiau că au sub 18 ani. Revenind la Moş Crăciun, îi dau dreptate lui Andi Moisescu: Moş Crăciun e unul singur şi dincolo de impostori şi afacerişti fabulosul spirit al sărbătorilor precum şi bucuria din sufletele de copii depind doar de noi, cetăţenii responsabili. Crăciun fericit!

Citit 1404 ori Ultima modificare Luni, 23 Decembrie 2013 15:31

2 comentarii

 • postat de smecher
  Miercuri, 25 Decembrie 2013 11:45
  5.13.180.***
  aoleo da ce buna e asta bai nene
  1
  1
  Raportează
 • postat de Radu
  Marți, 24 Decembrie 2013 20:01
  83.128.185.***
  Ancuta, o aluzie la oamenii politici din Galati sau la tiitoarele lor muuuult mai tinere?S-a lansat o adevarata moda si iubirea lor este nemasurata. Lol:))))
  0
  3
  Raportează

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.