Sulycă şi a doua cădere a Galaţiului

Sulycă şi a doua cădere a Galaţiului
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

* Măria Sa, „Magnificul” Bacalbaşa. A reînceput joi seara „Sulycă”. Ei, cum care Sulycă, nu v-am spus că aşa îl dezmiardă vecinele mele din bloc pe alde „Suleyman Magnificul sub domnia iubirii”, serialul de la Kanal D? Dar până să-şi vânture caftanul personajul din film, cine credeţi că şi-a luat turbanul la purtare? Însuşi preşedintele Consiliului Judeţului Galaţi, Nicolae Bacalbaşa. L-am văzut joi, la ştirile Kanal D! În prima clipă, nu pricepeam ce cuşmă şi-a pus prezidentul peste freză, că la soare te puteai uita, dar la sclipiciul ei ba. Ei bine, era fix un turban, care se asorta cu cămaşa lui precum nuca în perete. Un caftan cu giubea ar fi mers de minune. Potrivit ştirii Kanal D, „cel mai mare fan al serialului turcesc este carismaticul doctor Nicolae Bacalbaşa”. Care şi-a pus turbanul şi abia aşteaptă să vadă serialul cu Suleyman.

CITEŞTE ŞI: Care este patul preferat al Elenei Udrea?

„Îmi seamană şi ăsta este exemplul lui Suleyman! Nu a avea avantaje, ci a avea responsabilităţi enorme, iar el chiar şi în harem se supunea unor reguli foarte dure. Haremul nu era o imensă casa de dame, ci o structură funcţionând după reguli extrem de stricte, care vizau supravieţuirea şi continuitatea conducerii unui imens imperiu mondial”, grăia Bacalbaşa cu turban, în ştirea Kanal D, filmată unde credeţi? În biroul prezidentului de la CJ! Deci nu numai că a purtat turban în timpul programului său de serviciu, dar Suleyman îi şi seamănă lui Bacalbaşa! Cum se întoarce istoria! Păi, da, pentru că preşedintele nu mai poate tăia (la propriu) capetele supuşilor săi şi nimeni nu face temenele înainte-i… încă! Iar dacă ne uităm la „cadânele” sale de serviciu, conchidem că se aplică regulile haremului.

* Un’ te-ai dus tu, Spiderman?! Mă întorc la apariţia cu turban a preşedintelui judeţului, şi bag seama că politicianului PSD îi e dor de vremurile în care se punea cu blondele şi dansa cu alde Cruduţa pe manele, la televizor. Şi cum s-o fi plictisit de costumul mulat al lui Spiderman, mai ales că ne are pe toţi în plasa de păianjen, vrea să încerce ceva nou! Turbanul lui Suleyman! Ce-a fost ea prima cădere a Constantinopolului, să vedeţi a doua cădere a Galaţiului! Sub domnia Măriei sale, Magnificul Bacalbaşa!

CITEŞTE ŞI: Cursa estivală de agăţat bărbaţi (viteză)

Citit 3055 ori Ultima modificare Vineri, 05 Septembrie 2014 20:49

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.