Moartea din Carpaţi şi cucul ei/lui

Moartea din Carpaţi şi cucul ei/lui
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

* Probă de rezistenţă şi echilibru. Domnilor, cum aţi reacţiona dacă aţi fi culcaţi într-o cutie de lemn, tip sicriu, şi îngropaţi de vii, e drept, nu foarte adânc, doar la câţiva centimetri? Şi ar trebui să rămâneţi acolo, neclintiţi, vreme de şapte minute apăsătoare ca moartea. Şi în vreme ce aerul se tot împuţinează, iar întunericul vă strânge în chingi, o apă rece-rece ca gheaţa şi murdară să vă acopere treptat-treptat tot trupul, înghiţindu-vă urechile şi urcând până aproape de nasul care se luptă să respire. Şi, ca să nu vă plictisiţi, un şobolan să vă amuşineze curios, chemând apoi şi familia să-i fie aproape. Că ar fi fost monoton să simţiţi doar patru lăbuţe cum vă mişună de sus până jos, şi o singură coadă de guzgan încercând să vă intre în gură. Şi dacă şobolanul şi confraţii lui ar simţi brusc o pasiune pentru bărbăţia şi sfârcurile dumneavoastră, şi ar începe să le… roadă?

Ei bine, la asemenea cazne a fost supus Cătălin Moroşanu, zis şi Moartea din Carpaţi, în jungla Pro Tv. Deşi când a fost vorba să sară cu coarda în prăpastie a refuzat categoric pe motiv că face pe el de frică, la proba „îngropat de viu” n-a dat semne de isterie. Dimpotrivă, a cântat cât l-a ţinut gura, fără să se repete. „Oac, oac, dili-dili-dam!”, „Nu mi-e frică, nu mi-e frică de baubau!” au fost topul hit-urilor din repertoriul divers al luptătorului.

Iar când şobolanii l-au atacat „unde-i e greu voinicului”, a început să scandeze în stil rapp: „Lasă-cucu-n-pace!”, e drept cu variaţiuni: „Aoleu, mâncaţi-aş inima ta, lasă-mi familia în pace!”. Dintr-o experienţă agonizantă, de coşmar, Moroşanu a reuşit să transforme provocarea în cea mai hazlie scenă din tot show-ul „Sunt celebru, scoate-mă de aici!”. Moroşane, trăiţi-ar stăpânirea de sine, umorul, repertoriul şi cucul! Nu neapărat în ordinea asta!

* Taur mort pe plajă. Am văzut dimineaţă, la ştiri, că pe plaja din Mamaia zăcea fără suflare un taur. Cum nu e sezon estival, n-are nici măcar scuza că l-au epuizat de energie şi de bani piţipoancele lui Mazăre…


CITEŞTE ŞI: Prostituată sau actriţă pentru adulţi?

Citit 2610 ori Ultima modificare Joi, 05 Martie 2015 16:54

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.