Teoria amantei: „Dacă nu ţi-l luam eu, ţi-l lua alta!”

Teoria amantei: „Dacă nu ţi-l luam eu, ţi-l lua alta!”
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

* „Te tai bucăţi şi te dau la câini!”. Până s-o văd cum dă pe gât un cocktail cu sânge de vită şi bucăţi de carne crudă, în vreme ce un firicel roşu i se scurgea pe la colţul gurii, ca în filmele cu vampiri, am crezut că Elena Merişoreanu e doar o cântăreaţă de muzică populară. Scena, petrecută în jungla Pro Tv, la „Sunt celebru, scoate-mă de aici!” a fost precedată de sorbirea pe nerăsuflate, de către aceeaşi doamnă a muzicii populare, a unui pahar cu măruntaie de peşte şi icre, nepreparate, desigur. Ei bine, cam cum credeţi că ar reacţiona vedeta în cauză la aflarea veştii că soţul ei are o amantă? Am aflat datorită Florentinei Fântânaru care, la „Dincolo de aparenţe”, la Antena Stars, a făcut-o să mărturisească. Ei bine, după cum a povestit doamna Merişoreanu, era plecată într-un turneu de şase luni în Israel şi la un moment dat primeşte o scrisoare de la o colegă care o informează că soţul ei ar umbla cu alta. Merişoreanca a pus mâna pe telefon şi-a sunat acasă, chestionând vecina ce şi cum, iar aceasta a confirmat că a văzut o siluetă de femeie. Ajunsă acasă, nu i-a sărit în cap soţului, nici nu l-a vârât la interogatoriu! A pus la cale un plan diabolic.

Pentru că îi era amică, a invitat-o acasă, să ia prânzul împreună. „Pun eu masa, cu lumânări, am stat de vorbă... Am zis că trebuie să spună ea, cu gura ei. Iau un cuţit atât de mare şi îi zic: «Te tai bucăţi şi te arunc, la câini te dau! Spune-mi ce-ai avut cu bărbatu-meu». S-a albit, s-a înnegrit, la un moment dat chiar mi-a fost frică că moare-n casă! Eu nu-i făcusem nimic, nu aveam puterea nici s-o bat”, a mărturisit Elena Merişoreanu.

* „Eu ţi-am ţinut casa!”. Artista nu s-a lăsat descumpănită de reacţia amantei şi-a continuat interogatoriul: „«Fii atentă că bag cuţitul!». A făcut nişte ochi mari la mine şi a zis: «Da, dragă! Dacă nu ţi-l luam eu, ţi-l lua alta. Şi poate ţi-l lua de tot. Eu ţi-am ţinut casa, i-am călcat şi cămăşile şi tu vii şi...»". Şi ştiţi ceva, am luat-o în braţe, am pupat-o şi în ziua de azi suntem prietene şi nu i-am spus lui bărbatu-meu nimic”, a povestit artista.


CITEŞTE ŞI: Triunghiuri amoroase din care se nasc şi copii

Citit 1742 ori Ultima modificare Duminică, 10 Mai 2015 18:53

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.