Tentaţii erotice şi sex sau paranoia?

Tentaţii erotice şi sex sau paranoia?
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

* Plictiseală mare pe Insula tentaţiilor. Nici nu ajunseseră cuplurile şi ispitele pe Insula thailandeză a Iubirii de la Antena 1 (adică nu fusese difuzat primul episod), că Spynews anunţa că doi dintre protagoniştii show-ului şi-au făcut de cap, iar imaginile sunt demne de filmele XXX! Nu zău! De trei săptămâni aştept cu ardoare să se întâmple ceva. Iaca, duminică, cel mai palpitant eveniment a fost că una dintre ispite şi-a rupt unghia! Şi i-a dat şi sângele! Tragedia s-a petrecut în timp ce băieţii şi ispitele jucau volei pe plajă. Ca să fie la adăpost de orice speculaţii, flăcăii au preferat să formeze o echipă, lăsând ispititoarele june în costum de baie de partea cealaltă a fileului. Şi când juna a ţipat că şi-a frânt unghia, niciunul n-a sărit să-i acorde primul ajutor! Chiar şi cea mai „titrată” dintre fătucile puse să-i seducă a mărturisit că nu-şi imagina că va fi chiar atât de greu să-i convingă să-i ofere un strop de atenţie! Imaginaţi-vă: ele şedeau cu poponeţele în slip tanga, perpelindu-se la soare, iar băieţii pierdeau vremea prin casă întrebându-se ce fac iubitele lor lăsate în grija „ispiţilor”.

* Castrare psihologică. Sărmanii cuceritori! Aproape că s-au emasculat ascultând cum îşi jelesc fetele iubiţii, poveşti despre relaţie şi dor. Niciunul n-a reuşit mai mult de a-i da junei mâna ca s-o ajute să străbată un drum accidentat. Ce să mai vorbim de vreo tentaţie?!

* Şi ce crezi că s-a întâmplat? Seara, prezentatorul Radu Vâlcan îi adună la foc şi-i prelucrează psihologic. De exemplu, unuia i-a arătat o poză în care iubita lui stătea la un pahar cu un „ispit”. Distanţa era una cuviincioasă, nu exista vreo atingere sau vreo privire cu subînţeles. Dar Vâlcan insista: „Şi ce crezi că s-a întâmplat după discuţie?” Sex nebun cu strigături, îmi venea să strig la televizor! „Pe insula fetelor s-a petrecut primul sărut. Cine credeţi că l-a iniţiat?”, continua Vâlcan. Flăcăii priveau prostiţi, întrebându-se, fiecare, dacă iubita lui ar putea trăda cauza comună atât de repede. E clar, nu e Temptation Island, e Paranoia!


Teoria amantei: „Dacă nu ţi-l luam eu, ţi-l lua alta!”

Citit 3731 ori Ultima modificare Luni, 11 Mai 2015 17:59

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.