Femeile, aceşti vampiri care sug vlaga bărbaţilor

Femeile, aceşti vampiri care sug vlaga bărbaţilor
Evaluaţi acest articol
(3 voturi)

* Bianca Drăguşanu, scris sau oral? Ce atâtea „Amintiri din Copilărie”, „La Vulturi” sau „Mai am un singur dor”, când putem evalua naţional aventurile Monicăi Bârlădeanu? Iată, am aflat deunăzi, de la România Tv, că vedeta a ajuns subiect de studiu la examenul de capacitate. Concret, elevii clasa a VIII-a trebuie să analizeze o parte dintr-un interviu dat de vedetă în urmă cu ceva ani, dintr-o culegere specială cu teste, din care nu lipseşte precizarea că textul cu pricina a fost publicat de revista condusă de Andreea Esca! Două vedete dintr-o-mpuşătură. Asta performanţă!

Acum, sincer, Monica Bârlădeanu e totuşi o vedetă în adevăratul sens al cuvântului şi poate că ar fi fost mai interesant pentru elevi să se afle despre rolul ei în „Moartea domnului Lăzărescu”. Şi tot sincer vorbind, o analiză pe viaţa şi aventurile Biancăi Drăşuşanu mi se părea mult mai complicată! Cred că ar fi mai degrabă un subiect de bacalaureat - oral… ori de admitere la facultatea de asistente tv. Mai că o să învie domnul Lăzărescu de ciudă!

* Fiara Moroşanu. Dacă n-ar fi fost emisiunea „Sunt celebru, scoate-mă de aici!” n-aş fi aflat pe bune ce suflet sensibil se află dincolo de armura de muşchi a Morţii din Carpaţi - Cătălin Moroşanu. Însă declaraţia lui de la „Refresh by Oana Turcu” m-a pus pe gânduri. Moroşanu a povestit că nu face amor o lună înainte de un meci. „Trebuie să strâng testosteron să devin fiară! Să am răutate, să mă ajute să îl bat pe adversar să nu mai ştie ce-i cu el. Femeile sunt vampiri energetici! Ele se hrănesc cu energia bărbatului”. Şi a argumentat că, după o partidă de amor, femeia este „iuhu!”, iar bărbatul, stors de energie sau, ca să citez dintr-o mărturie mai veche de-a lui, „ca un puişor”. Aşa carevasăzică, femeile, vampiroaicele care sug toată vlaga bărbaţilor. Săracii de ei! Şi cum le mai place să-i stoarcă femeile frumoase de vlagă şi de bani...

Citit 3166 ori Ultima modificare Luni, 15 Iunie 2015 16:44

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.