Şi „nesatisfăcut”, şi cu banii luaţi!

Şi „nesatisfăcut”, şi cu banii luaţi!
Evaluaţi acest articol
(3 voturi)

* Piţiponco-ţigăneală în direct. „De ce te-ai încurcat cu ţiganul? De ce ai luat maşina de la el?! Nu trebuia să accepţi nimic dacă nu vreai să te culci cu el!”, cam acesta e refrenul urlat încă de săptămâna trecută, la WowBiz-ul Kanal D, unde se joacă prost o telenovelă piţiponco-ţigănească. Personajul principal, Loredana Chivu, sau „Lorodana” cum îi spun mama şi soţia lui Leo de la Strehaia, e pusă la zid că l-a fraierit pe sus-amintitul prinţ al ţiganilor. Leo nu vrea bolidul pe care i l-a dat, o vrea pe Loredana, care nu mi-e clar ce vrea, dar rubedeniile lui ţin morţiş să i-o vâre pe gât pe nevasta pe care-a părăsit-o. Ciudat este că pirandele din Strehaia par mai furioase şi frustrate de faptul că „Lorodana” nu şi-a oferit farmecele lui Leo, şi-o somează să dea maşina înapoi mai degrabă pentru nu i-a satisfăcut lui Leo dorinţele pătimaşe, decât de faptul că au rămas fără salbele de aur, vândute de bărbat ca să-şi „cucerească” asistentele tv.

* Paranormala Traşcă. Ei da, în afară de silicoane, botox, hialuronic şi alte chimicale, Simona Traşcă, zisă şi Pamela de România, are puteri paranormale. I le-a descoperit Adriana Bahmuţeanu la „Necenzurat”: „Am aşa, presimţiri. Spre exemplu eram odată la volan şi am simţit brusc că trebuie să pun frână. Pe carosabil, pur şi simplu, nu era nicio trecere de pietoni. Am pus frână şi de pe trotuar a ieşit cineva, aşa, fugind dintre maşini, şi dacă nu puneam frână, îl luam direct. Dar de multe ori mi s-a întâmplat să simt!”, a mărturisit juna.

* Haide, Maxi, sparge codul! Cine credeţi că era în studio la masă cu Traşcă? Maximus Prigoană, fiul lui Bahmu, bătând din picioare şi strigând să i se dea codul telefonului mobil al Simonei. Care Simonă tot zicea că în telefon „sunt prostii” – fotografii şi filmuleţe interzise minorilor. Mă întreb ce-ar fi zis tatăl Prigoană dacă ar fi auzit-o pe mamiţica Bahmu’ îndemnându-şi fiul: „Haide, Maxi, găseşte tu codul, că eşti deştept! Să vedem dacă Maxi sparge codul! Să aflăm secretele Simonei Traşcă”. Parcă Simonica ar mai avea vreun secret de ascuns…

Citit 3241 ori Ultima modificare Miercuri, 17 Iunie 2015 15:00

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.