„Violează-mă! Nu mă viola!”

„Violează-mă! Nu mă viola!”
Evaluaţi acest articol
(4 voturi)

* Amantlâc şi două „pălmi”. „Vreau - da’ nu vreau, îmbracă-mă - dezbracă-mă, sus - jos, violează-mă - nu mă viola!”, povestea bulversat Matei, unul dintre „ispiţii” de pe „Temptation Island - Insula Iubirii”, despre cât e de contradictorie Andreea, juna căreia a încercat să-i sucească minţile şi să-i cucerească inima. Zadarnic. În faţa camerelor, fata se jeluia după iubitul oficial, pentru ca apoi, pe ascuns, să se strecoare în camera ispitului ca să-i lase bileţele promiţătoare de amor. Eu aş zice că a fost mai degrabă duplicitară decât contradictorie, dar cine-s eu s-o judec pe tânăra care a lansat la Antena 1 violul cu invitaţie: „Poţi să vii să mă violezi, ştii, în cameră. Chiar te rog, că nu mă supăr!”, i-a spus ispitului la începutul relaţiei lor.

„Nu mai râde că poate-ţi dau şi două pălmi! Eşti nesimţită!”, i-a spus Cristi fostei lui iubite, Deea, care a ales să-l înşele cu un bărbat pe care îl cunoscuse abia de trei zile. Tânăra nu părea deloc afectată de modul în care a ales să pună punct relaţiei de patru ani cu numitul Cristi, aruncându-se în braţele altui bărbat. Nici măcar jenată de faptul că partidele ei de amor cu Tomiţă s-au dezlănţuit sub ochiul vigilent al camerelor video care îi supravegheau nonstop. „Nu mi se pare nimic ruşinos. Am făcut exact ce am simţit. Toată lumea face sex!”, i-a replicat calmă Deea, care, după ce şi-a dovedit calităţile vocale în reality-show, s-a dus să şi le confirme la X Factor. După scandaloasa infidelitate şi un sex în public, eu zic că drumul spre succes e deja asigurat!

* „Femeia nebătută, câmpul neplouat”. După dictonul acesta, Liviu, violentul concurent de pe "Insula Iubirii", a rămas în memoria mea cu altă drăgălăşenie: „La urma urmei, orice femeie e frumoasă, doar că nu eşti tu destul de beat!”. Iubita lui a fost cât pe-aici să-l părăsească, pentru că a povestit întregii ţări cum i-a rupt coastele în bătaie şi-a călcat-o pe cap, un secret despre care nici familia ei şi nici a lui nu ştiau. Şi ce să vezi? După ce s-au acuzat, şicanat, s-au împăcat!

Citit 2339 ori Ultima modificare Luni, 13 Iulie 2015 19:19

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.