Gabriel Cotabiţă, rdk-te şi fugi!

Gabriel Cotabiţă, rdk-te şi fugi!
Evaluaţi acest articol
(5 voturi)

* Selfie. Culcuşită lângă el în pat, zâmbeşte cu subînţeles câtre bliţul fotografic, în vreme ce mâna i-a poposit, tandru, pe pieptul lui gol, iar un picior stă călare peste al lui. Aţi spune că e o femeie care îşi face o poză în pat cu iubitul. Numai că bărbatul din fotografie nu zâmbeşte. Cu chipul palid, nu priveşte către aparatul foto care-l imortalizează alături de femeie. Pare că nici măcar nu pare că realizează ceea ce i se întâmplă. Este Gabriel Cotabiţă, aflat în patul de spital. Iar femeia care şi-a făcut poza după ce l-a împins la marginea patului, ca să încapă lângă el, pe saltea, poartă costumul albastru al infirmierelor. Imaginea, scandaloasă, revoltătoare, a fost difuzată ieri seară de România Tv, care, la rândul ei, a preluat-o de la WowBiz-ul Kanal D. Care, la rându-i, a primit-o la redacţie. Discreţia, decenţa pe care familia lui Gabriel Cotabiţă a manifestat-o şi o manifestă în acest moment de impas din viaţa artistului a fost pulverizată, în pur stil românesc, printr-o poză difuzată în prime-time. Fireşte, jurnaliştii celor două televiziuni punctează cât de bine arată cântăreţul după ce a fost atâta vreme în comă şi o pun la zid pe individa care şi-a făcut selfie cu el fără să conştientizeze ori să-i pese că demnitatea de OM, mai presus de toate, şi de ARTIST îi sunt călcate în picioare.

Psihologul Hanibal Dumitraşcu a mărturisit că e tulburător ceea ce vede şi că ar fi trebuit să-i pună şi artistului o bandă, aşa cum i-au cenzurat individei imaginea. I-am dat dreptate Monicăi Anghel că la fel de vinovată ca individa sunt cei care au făcut-o publică, iar faptul că presa o duce mai departe este inuman!

* Nu mai fi un bun de consumat! În minte îmi răsună mesajul tulburător al piesei lansate de Gabriel Cotabiţă feat. JerryCo - "Rdk-te şi fugi", parte a unei campanii pentru prevenirea abuzului de orice fel, a violenţei în familie, a traficului de persoane: „Ridică-te şi fugi/ Nu mai fi un bun de consumat!”. Pentru că poza este un abuz asupra unui om în suferinţă. Cotabiţă, ridică-te şi fugi!

Citit 1499 ori Ultima modificare Marți, 14 Iulie 2015 20:24

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.