Cui i s-a „intimidat” arcuşul între sâni?

Cui i s-a „intimidat” arcuşul între sâni?
Evaluaţi acest articol
(4 voturi)

* „Care-i Sânzi şi care-i Ana?”. Am ciulit urechile şi nici n-am îndrăznit să respir, aşteptând răspunsul Sânzianei Buruiană la dilema care mă frământă mai abitir ca „a fi sau a nu fi”. Pentru cazul (greu de crezut) în care aţi uitat, vă reamintesc că duduia blondă şi-a botezat, cu ceva ani în urmă, cei doi sâni mari cât pepenii, care o identifică în marea de silicoane din şoubiz. Pe unul îl cheamă Sânzi, pe celălalt/cealaltă o cheamă Ana. Dar n-am ştiut vreodată care-i unul şi care-i altul. De aceea, atunci când unul dintre concurenţii de la „Poftiţi pe la noi - Poftiţi şi dăruiţi”, i-a cerut identificarea am zis că: gata! Mă luminez. „Depinde cum te uiţi!”, a răspuns Sânziana. Care va să zică, nu contează că-i chemi de la stânga la dreapta, ori de la dreapta la stânga, tot de Sânzi şi Ana ai parte.

* „În decolteul meu stă fix orice”. Îl ştiţi pe Vasile Godja, fostul concurent de la "Românii au talent"? Ei bine, omul şi-a vârât arcuşul viorii între mai toate ţâţele vedetelor din emisiunile la care a participat. Ei, cum ar fi putut rata tocmai decolteul Sânzianei, care a gustat din plin momentul artistic: „Maaamă! Să pricepe! Vaii! Suna bine muzica cu arcuşul între sâni mei, da’ suna aşa, un pic cam răguşit, adică se intimidase arcuşul! În decolteul meu stă fix şi arcuşul, şi camera, şi orice… adică!”. Da, probabil că şi cameramanul… Au încercat şi invers, adică să cânte Sânzi cu sânii, dar vioara a falsat rău.

* Respect, Andreea. Când a născut, tatăl copilului pe care l-a adus pe lume îşi plimba câinele. Când micuţul a fost botezat, mama, Andreea Mantea, n-a găsit de cuviinţă să-l cheme şi pe tătic la botez. În schimb, tabloidele şi-au pierdut capul în decolteul pe care vedeta, naşa şi invitatele l-au afişat la botez. Andreea n-a pornit vreun război de revendicare a paternităţii ori a pensiei alimentare de la „tata la copil”. Iată că se poate să fii mamă singură, demnă şi decentă, după ce ai fost "Burlăciţa". Respect, Andreea Mantea! Ţine-o tot aşa!

Citit 2362 ori Ultima modificare Miercuri, 22 Iulie 2015 18:27

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.