Niţică prostituţie jurnalistică, la oră de vârf

Niţică prostituţie jurnalistică, la oră de vârf
Evaluaţi acest articol
(8 voturi)

* Pentru că fetei violate de cei şapte „viteji” nu i-a fost de ajuns trauma suferită, responsabilul jurnalist Cătălin Măruţă a decis să dea poporului ce vrea: sânge. A invitat-o pe fată în emisiune, i-a promis avocatei acesteia că va respecta dreptul la intimitate şi ... a dat-o gloatei. Cu nume, cu filmare, cu vânătăi, cu suferinţe, cu lacrimi. A pus-o să povestească tot şi s-a înfruptat din cifrele ratingului în continuă creştere. A stigmatizat-o doar pentru câteva minute de celebritate, dând chip fetei care până acum a fost arătată cu degetul doar de un sat din Vaslui, nu de o ţară întreagă. Iar cele şapte animale cu chip de om au scăpat ieftin. Tot ce trebuie să facă este să se ducă zilnic la poliţie, în vizită, doar aşa, de control! Felicitări, domnule Măruţă! Ai dat-o naibii de etică jurnalistică (dacă aveai aşa ceva), pentru niţică prostituţie în prime-time!

* Sex surpriză în pârnaie. Asta îi aşteaptă pe cei şapte băieţi în momentul în care vor fi arestaţi, dacă vor fi arestaţi. Interlopul Corduneanu, tatuat şi plin de arme albe, după cum se vede din poze, le-a promis băieţilor că vor avea parte fix de ceea ce le place: viol! Omul are prieteni prin toate penitenciarele, deci indiferent unde vor fi trimişi „sărmanii băieţi ispitiţi de curva aia” (cum zic unele voci de prin satul lor), nu vor mai fi în stare să meargă drept mult timp. Ăsta bărbat care condamnă violul, nu ca alţii care se pozează cu pancarte şi mesaje împotriva sexului forţat. 

* Se face petiţie online pentru arestarea violatorilor. Justiţia, însă, e tot oarbă, şi îi cercetează pe băieţi în stare de libertate. La urma urmei, nu e ca şi cum ei ar reprezenta un pericol social. Dar, mă întreb, dacă mâine se decid că mai au chef de o partidă de amor violent, în câmp, cu vreo altă fată? Ce naiba, dacă au scăpat o dată, pot scăpa mereu, nu? Dar, pardon, nu ei au violat, fata i-a ispitit. Propun să îi închidă părinţii în casă, pe toţi într-o cameră, măcar să se ispitească unul pe altul!

Citit 2087 ori Ultima modificare Joi, 23 Iulie 2015 16:52

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.